Trends:

Schotland

Bowmore Devils Cask II

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Bowmore Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 56.7%
Land: Schotland
Bowmore Distillery heeft deze Bowmore Devils Cask II (288,68€) vervaardigd, een whisky vervaardigd in Schotland met 56.7º alcoholgehalte. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Bowmore Devils Cask II bij Drinks&Co.

Beschrijving van Bowmore Devils Cask II

Bowmore Devils Cask II

Producent: Bowmore Distillery

categorie: Whisky

Meer zien

De producent

Bowmore Distillery

Bowmore Distillery

Bowmore is een distilleerderij die scotch whisky produceert op het eiland Islay, een eiland van de Binnen-Hebriden. De distilleerderij, die aan de zuidoostelijke oever van Loch Indaal ligt, is een van de oudste in Schotland en is naar verluidt gevestigd in 1779. De distilleerderij is eigendom van Morrison Bowmore Distillers Ltd, een holdingmaatschappij die eigendom is van het Japanse drankenbedrijf Suntory. Morrison Bowmore is ook eigenaar van de distilleerderijen Auchentoshan en Glen Garioch en produceert het McClelland's Single Malt-assortiment bottelingen

Meer over de producent

Reviews van Bowmore Devils Cask II

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Bowmore Devils Cask II:Waarderen Bowmore Devils Cask II:

4 /5

- Gerijpt uitsluitend - en ongewoon - in de beste first fill sherry vaten, de tweede kleine vrijgifte van Devil's Vaten is nog steeds ondeugend. Na onder een mantel van gladde fluweel en sublieme sherryvat verwennerij milder, onthult nog meer duivelse donkere kant Bowmore's. Dit kleine vrijgifte is, heel eenvoudig, duivels goed!
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij