Trends:

Bruichladdich Bere Barley 8 Jaren 2010

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Oogstjaar: 2010
Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Bruichladdich Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 50%
Bruichladdich Distillery is de vervaardiger van Bruichladdich Bere Barley 8 Jaren 2010 (77,72€), een whisky en met 50º alcoholgraad.

Beschrijving van Bruichladdich Bere Barley 8 Jaren 2010

Bruichladdich Bere Barley 8 Jaren 2010

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: mooie oranje kleur.
  • Neus: De neus voelt fris en vrij zacht, met granen, zuurdesem en een sterke wasachtigheid naar het begin. Notes zijn onder andere vers geperst appelsap, met hints van gras, dennen en citroen siroop op de achtergrond. Soft mint en vanille. een snuifje licht wordt ook opgemerkt.
  • Smaak: de mond is erg dik en romig, maar ook verrassend jong waargenomen, waaruit blijkt hints van peer druppels en kauwgom. Vervolgens is er een minerale tonen en mineralen, samen met ininconfundible citroen siroop. Aanrakingen van eik en honing. De afdronk is een beetje lang, maar niet beide.

PRODUCER: Bruichladdich Distillery.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Dit Bruichladdich Bere gerst werd gedestilleerd uit een oogst naar huis gebracht door Peter, John, Magnus, Sydney en Duncan in de Orkney-eilanden.

ALCOHOL: 50%

Meer zien

De producent

Bruichladdich Distillery

Bruichladdich Distillery

Bruichladdich is gelegen op de Westelijke Eilanden - Oirthir Gaidheal, de kust van de Kelten, het land van de buitenstaander. De grondstoffen zijn van het grootste belang. 100% Schotse gerst wordt gebruikt als ze geloven dat heet "Scotch" voor een reden. Het is de burgemeester distilleerder van organische gerst in Schotland en ze zijn instrumenteel in de steun voor de biologische landbouw in de single malt categorie geweest. Het water komt van boer en vriend James Brown's Octomore boerderij op de heuvel achter het Port Charlotte magazijn als ze geloven in de gemeenschap.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Bruichladdich Bere Barley 8 Jaren 2010

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Andere producten van hetzelfde wijnhuis