Bruichladdich Islay Barley

Bruichladdich Distillery (Whisky)

63,17€ + 12,98€ Verzending (7 - 10 dagen)

379,02€ + 12,98€ Verzending (7 - 10 dagen)

505,36€ + 12,98€ Verzending (7 - 10 dagen)

63,17/stuk

Verzending: TheDrinkShop NL (Verenigd Koninkrijk)

Je ontvangt 0.84 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 8 stuks!

De distilleerderij Bruichladdich Distillery biedt ons Bruichladdich Islay Barley (63,17€) aan, een whisky Single Malt vervaardigd in Schotland die een alcoholgehalte van 50º heeft.

Kenmerken · Bruichladdich Islay Barley

Andere Wijnjaren: zien
Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Bruichladdich Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 50%
Land: Schotland
Soort Whiskey: Single Malt

Beschrijving · Bruichladdich Distillery

Bruichladdich Islay Barley

PROEFNOTITIES VAN Bruichladdich Islay Barley:

 • Kleur: warm honing, hooi.
 • Neus: zoete neus met bloemige noten van leer, een vleugje van jeneverbes, rijp fruit, groene druiven, meloen, peer en ananas met kaneel.
 • Smaak: aroma's van citrus, appel, zout en peper.

LAND: Schotland.

ALCOHOL: 50%

Bruichladdich Distillery

Bruichladdich is gelegen op de Westelijke Eilanden - Oirthir Gaidheal, de kust van de Kelten, het land van de buitenstaander. De grondstoffen zijn van het grootste belang. 100% Schotse gerst wordt gebruikt als ze geloven dat heet "Scotch" voor een reden. Het is de burgemeester distilleerder van...

Bruichladdich Distillery Gedistilleerd kopen:

Meer meningen over Bruichladdich Islay Barley

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

- Dit 2009 vintage werd gedistilleerd uit graan in 2008 gegroeid met Gilbie McCormick van Claggan, Hunter Jackson bij Cruach, Ian McKerrell van Island en Alastair Torrance uit Mulindry.
- Karakter: Great structuur. Stevig, gespierd en complexer dan verwacht. Meerdere lagen van smaak zijn melding in een gerst suiker en eiken mellowed textuur terwijl drijven over sweet-oven gedroogd gerst. De zintuigen worden zingen met vreugde als het zings boven het gehemelte waardoor er geen twijfel over het eiland zijn geboorte.
- Kleur: Geel goud, later zomergerst.
- Neus: De eerste noten zijn van zacht, echt rijp kruisbessen, verse ananas en mango. Het is oogsttijd in een wereldwijde boomgaard, zoete rode appel, mollige groene druiven en zelfs een vleugje perzik. Het is een briljante opening waardoor je verder in de tuin waar u kunt genieten van de harmonieuze aroma's van anjers, mimosa en munt. 's nachts geurende voorraden en lelies drijven op een mid-zomerbries, verder door de gouden velden van islay gerst. Dit is een Hebridean reis als geen ander, maar wacht, de liefste vanille zijn in opkomst met hints van kruidige bourbon en een vleugje geroosterde eik. donkere pruimen verschijnen met data en dat oloroso rijkdom die alleen Jerez vaten kan bieden.
- Smaak: De smaak is gericht. Moutig zoet, ontbijtgranen, honing, schoon en citrusvrucht. Een prachtig voorbeeld van hoe trickle distillatie met behulp van Victoriaanse apparatuur en 134 jaren van de praktijk kan een jonge geest, die niet het gewicht van de eik te schitteren moet produceren. Dit sensationele sappige jonge geest biedt gesuikerde amandelen, hints van toffee appel, nougat wafels, banaan, ginger koekjes en sherried spons. Het is een verhaal van twee steden. Op de neus van de bloemen aromaten waren een Islay welkom om een ​​mooi huwelijk van oude Ozark eiken en jonge Islay Barley.
- Finish: Geniet van de uitnodiging van de warmte van een eiland en de oprechtheid van de mensen, de geschiedenis en de toekomst. Je bent nu een van de familie Bruichladdich. Welkom.
- Stemming: Het is de perfecte welkom thuis dram aan het eind van een dag hard. Je hebt je best gegeven, zodat u recht op de beste drinken. Omdat je kan.
Noach Riddenaer

Gepubliceerd op 16.42

4 /5

PROEFNOTITIES VAN Bruichladdich Islay Barley:Kleur: warm honing, hooi.Neus: zoete neus met bloemige noten van leer, een vleugje van jeneverbes, rijp fruit, groene druiven, meloen, peer en ananas met kaneel.Smaak: aroma's van citrus, appel, zout en peper.LAND: Schotland.ALCOHOL: 50%
Roosevelt Ristenblatt

Gepubliceerd op 05.25

4 /5

Bruichladdich Islay Barley is van mijn favorieten

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  5
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 5 comments »

Top aanbiedingen Whisky