Trends:

Frankrijk

Bruichladdich Octomore 07.3

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Bruichladdich Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 63%
Land: Frankrijk
Bruichladdich Distillery is de vervaardiger van Bruichladdich Octomore 07.3 (208,00€), een whisky van oorsprong uit Frankrijk en met 63º alcoholgraad. De klanten van Drinks&Co geven deze Bruichladdich Octomore 07.3 4 punten uit 5.

Beschrijving van Bruichladdich Octomore 07.3

Bruichladdich Octomore 07.3

CATA:

 • Kleur: De Bruichladdich Octomore 07.3 is honingkleurige en lijkt op de kleur van het zand omringd door de zon.
 • Neus: Het begint met de onmiskenbare van turf rook, gevolgd door de zee en zout water, en vervolgens de lemon cake. Door het verwarmen van het glas, zijn aroma's van abrikozenjam, karamel en vanille waargenomen.
 • Smaak: In de mond lagen perzik, kan abrikoos, meloen en gembersiroop worden gezien. Hij is rijk en fluwelig, ondanks zijn hoge sterkte.

PRODUCER: De Octomore boerderij ligt hoog op de westelijke oever van Lake Indaal, ondiep meer, dat de zuidelijke omvang van de enorme Great Glen Fout, die zich uitstrekt naar het noordoosten markeert, en verdeelt de hooglanden. De familie Brown bezit Octomore en was een bron van kracht voor het succes van deze drank. Het bedrijf heeft door verschillende veranderingen en ontwikkelingen gegaan sinds de invoering van paraffine lampen en elektriciteit te beginnen in de revival van Bruichladdich op internationale belangstelling toegenomen in Islay. De naam komt van een middeleeuwse maatregel van de aarde, wat betekent "de grote acht".

LAND: Schotland

PRODUCTIE: 07.3 Octomore is een malt whisky brouwgerst, geteeld op de boerderij Octomore van James Brown. Gemoute gerst fabriek werd gewogen en het oude, gerichte Boby molen. Natuurlijke enzymen die zetmeel omzetten tijdens Malzprozesses suiker werden gedrenkt in vier hot Mazerationsbehälter. Malt bereikte 169 ppm en alcohol verkregen gerijpt zijn leven in Islay en Amerikaanse eiken vaten van de grote Spaanse wijngebied Ribera del Duero gecombineerd.

ALCOHOL 63%

Meer zien

De producent

Bruichladdich Distillery

Bruichladdich Distillery

Bruichladdich is gelegen op de Westelijke Eilanden - Oirthir Gaidheal, de kust van de Kelten, het land van de buitenstaander. De grondstoffen zijn van het grootste belang. 100% Schotse gerst wordt gebruikt als ze geloven dat heet "Scotch" voor een reden. Het is de burgemeester distilleerder van organische gerst in Schotland en ze zijn instrumenteel in de steun voor de biologische landbouw in de single malt categorie geweest. Het water komt van boer en vriend James Brown's Octomore boerderij op de heuvel achter het Port Charlotte magazijn als ze geloven in de gemeenschap.

Meer over de producent

Reviews van Bruichladdich Octomore 07.3

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Bruichladdich Octomore 07.3:Waarderen Bruichladdich Octomore 07.3:

4 /5

Merk: Octomore | Land: Schotland | Regio: Islay | Volume: 70cl | Naam: Single Malt Scotch Whisky | School Alcohol: 63. 0% / Vol. | Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink responsibly
Meer zien
,

4 /5

Bestel de whisky Octomore Edition 07. 3 Bruichladdich Single Malt een soort whisky die in Schotland in de regio Islay.
Meer zien
,

Octomore Edition : 07.3 Bruichladdich

4 /5

Octomore 07.3
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij