Bruichladdich Octomore 07.3

Bruichladdich Distillery (Whisky)

Product niet beschikbaar in Nederland

240,00€ + 8,90€ Verzending (48u - 4 dagen)

240,00/stuk

Verzending: Odyssée-Vins (Frankrijk)

Je ontvangt 3.2 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 1 stuks!

Bruichladdich Distillery biedt ons deze Bruichladdich Octomore 07.3 (240,00€), een whisky afkomstig uit Frankrijk en waarvan het alcoholgehalte 63º is. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van Bruichladdich Octomore 07.3 bij Drinks&Co.

Kenmerken · Bruichladdich Octomore 07.3

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Bruichladdich Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 63%
Land: Frankrijk

Beschrijving · Bruichladdich Distillery

Bruichladdich Octomore 07.3

CATA:

 • Kleur: De Bruichladdich Octomore 07.3 is honingkleurige en lijkt op de kleur van het zand omringd door de zon.
 • Neus: Het begint met de onmiskenbare van turf rook, gevolgd door de zee en zout water, en vervolgens de lemon cake. Door het verwarmen van het glas, zijn aroma's van abrikozenjam, karamel en vanille waargenomen.
 • Smaak: In de mond lagen perzik, kan abrikoos, meloen en gembersiroop worden gezien. Hij is rijk en fluwelig, ondanks zijn hoge sterkte.

PRODUCER: De Octomore boerderij ligt hoog op de westelijke oever van Lake Indaal, ondiep meer, dat de zuidelijke omvang van de enorme Great Glen Fout, die zich uitstrekt naar het noordoosten markeert, en verdeelt de hooglanden. De familie Brown bezit Octomore en was een bron van kracht voor het succes van deze drank. Het bedrijf heeft door verschillende veranderingen en ontwikkelingen gegaan sinds de invoering van paraffine lampen en elektriciteit te beginnen in de revival van Bruichladdich op internationale belangstelling toegenomen in Islay. De naam komt van een middeleeuwse maatregel van de aarde, wat betekent "de grote acht".

LAND: Schotland

PRODUCTIE: 07.3 Octomore is een malt whisky brouwgerst, geteeld op de boerderij Octomore van James Brown. Gemoute gerst fabriek werd gewogen en het oude, gerichte Boby molen. Natuurlijke enzymen die zetmeel omzetten tijdens Malzprozesses suiker werden gedrenkt in vier hot Mazerationsbehälter. Malt bereikte 169 ppm en alcohol verkregen gerijpt zijn leven in Islay en Amerikaanse eiken vaten van de grote Spaanse wijngebied Ribera del Duero gecombineerd.

ALCOHOL 63%

Bruichladdich Distillery

Bruichladdich is gelegen op de Westelijke Eilanden - Oirthir Gaidheal, de kust van de Kelten, het land van de buitenstaander. De grondstoffen zijn van het grootste belang. 100% Schotse gerst wordt gebruikt als ze geloven dat heet "Scotch" voor een reden. Het is de burgemeester distilleerder van...

Bruichladdich Distillery Gedistilleerd kopen:

Meer meningen over Bruichladdich Octomore 07.3

Odyssee Vins

Gepubliceerd op 16.27

4 /5

Merk: Octomore | Land: Schotland | Regio: Islay | Volume: 70cl | Naam: Single Malt Scotch Whisky | School Alcohol: 63. 0% / Vol. | Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink responsibly
LIQUOR SHOP

Gepubliceerd op 12.55

4 /5

Octomore Edition : 07.3 Bruichladdich

Bestel de whisky Octomore Edition 07. 3 Bruichladdich Single Malt een soort whisky die in Schotland in de regio Islay.
Vinea

Gepubliceerd op 11.59

4 /5

Octomore 07.3

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen Whisky