Trends:

Bruichladdich Octomore 10.3 6 Jaren 2013

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Oogstjaar: 2013
Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Bruichladdich Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 61.3%
Bruichladdich Distillery is de fabrikant van deze Bruichladdich Octomore 10.3 6 Jaren 2013 (188,83€), een whisky die een alcoholgraad van 61.3º bevat.

Beschrijving van Bruichladdich Octomore 10.3 6 Jaren 2013

Bruichladdich Octomore 10.3 6 Jaren 2013

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: strogeel.
  • Neus: aardse aroma's van turf rook, druppels citroensap, tijm, zeezout, vanille fudge, met een sterke medicinale touch.
  • Smaak: tonen van zout, honing en citroen, de ontwikkeling van peer, kruisbes en eiken op een achtergrond van turf rook.

PRODUCER: Bruichladdich Distillery.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Gemaakt met gerst geteeld in een veld in één jaar in de Octomore boerderij, op minder dan een mijl van Bruichladdich en volledig gerijpt in Islay. Gerijpt in ex-bourbon voor zes jaar.

ALCOHOL: 61,3%

Meer zien

De producent

Bruichladdich Distillery

Bruichladdich Distillery

Bruichladdich is gelegen op de Westelijke Eilanden - Oirthir Gaidheal, de kust van de Kelten, het land van de buitenstaander. De grondstoffen zijn van het grootste belang. 100% Schotse gerst wordt gebruikt als ze geloven dat heet "Scotch" voor een reden. Het is de burgemeester distilleerder van organische gerst in Schotland en ze zijn instrumenteel in de steun voor de biologische landbouw in de single malt categorie geweest. Het water komt van boer en vriend James Brown's Octomore boerderij op de heuvel achter het Port Charlotte magazijn als ze geloven in de gemeenschap.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Bruichladdich Octomore 10.3 6 Jaren 2013

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Andere producten van hetzelfde wijnhuis