Cardhu 12 Years

Cardhu Distillery (Whisky)

31,24€ + 16,95€ Verzending (4 - 8 dagen)

187,44€ + 18,45€ Verzending (4 - 8 dagen)

374,88€ + 24,45€ Verzending (4 - 8 dagen)

31,24/stuk

Verzending: GrauOnline NL (Spanje) Vaste verzendkosten van 16,45€ tot 5 flessen

Je ontvangt 0.42 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

You will like to know that...

Cardhu 12 Year Old is een Speyside malt whisky en een van de meest emblematische ambassadeurs van de regio, dankzij zijn verleidelijke en zijdeachtige karakter, met vleugjes honing en delicate fruitige aroma's.

Dit is een gemakkelijke, zachte en fruitige whisky , een klassieke whisky in elk huis dat komt als een erfenis van de kennis van twee generaties vrouwen - Helen Cummings en haar schoondochter Elizabeth Cummings - die wisten hoe ze de nodige prikkel en kwaliteit toe te voegen om het volledige assortiment aan Cardhu-whisky's te maken, de wereldberoemde dranken die ze tegenwoordig zijn.

Een perfecte single malt om mee te beginnen in de fantastische wereld van mouten. De Cardhu par excellence!

Kenmerken · Cardhu 12 Years

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Cardhu Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 40%
Prijzen: 2015 Silver Medal - International Spirits Challenge
2015 Gold Medal - The Scotch Whisky Masters
2016 Silver Medal - San Francisco Worls Spirits Competition
2014 Silver Medal Outstanding - International Wine and Spirit Competition
Land: Schotland
Soort Whiskey: Single Malt

Beschrijving · Cardhu Distillery

Cardhu 12 Years

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: De Cardhu 12 Years is gouden honing omhoog.
 • Neus: zachte aroma's van peer, heide en hars, begeleid door tonen van honing en noten.
 • Smaak: Medium, evenwichtig, zijdezacht en fris lichaam. aanhoudende droge afdronk met aantekeningen van zoete rook.

PRODUCER: Cardhu. De distilleerderij ligt in het gebied Speyside. Het werd in 1811 opgericht door John en Helen Cumming, die zijn eerste Kupferdestillatoren in Mannoch Hill gebouwd, hoog boven de rivier de Spey. In 1893, de distilleerderij van de beroemde John Walker & Sons Company werd verkocht vandaag is onderdeel van Diageo. Echter, de smaak, karakter en elegantie van whisky onveranderd dankzij de passie, toewijding en vastberadenheid van het team gebleven.

LAND: Schotland

DETAILS VAN Bereiding: Het water Cardhu 12 Years is afgeleid van een bron of streamen. De single malt gemaakt uit gerst zetmeel bevat waaraan alcohol wordt. Mouterij is de eerste stap in het omzetten van gerst tot whisky. De afgekoelde wort wordt vervolgens in houders, zogenaamde wash-backs die gewoonlijk zijn gemaakt van lariks, grenen of roestvrij staal, dan gist voor fermentatie toegevoegd. Voor koperen ketels destillatie zogenaamde "ladingsgewijze destillatie" ze worden gebruikt in een bepaald proces. Tenslotte wordt whisky gedurende ten minste drie jaar in eiken vaten in Schotland om een ​​goede rijping te garanderen.

ALCOHOL: 40%

Cardhu Distillery

Cardhu Distillery Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Cardhu 12 Years

Cèlia Rodríguez

Gepubliceerd op 15.01

4/5

Cardhu 12 Años

Ik ben opgegroeid in een bar. Het familiebedrijf van mijn ouders was een kleine wijk bar, waar typische dronk koffie na de lunch en het bier na het werk, en tot de rand gevuld dag voetbal. Er is de gebruikelijke drankjes waren een beetje normaal, trekken in plaats van te goedkoop niet te achuchar zak. Maar, als iemand wilde iets belangrijks te vieren of had een familielid die vermaken en vluchtte met hem naar de bar voor een drankje na Postin bij deze gelegenheden een lekker drankje nodig was, en een sterke kandidaat was de Cardhu 12 jaar, van leven.

Meer meningen over Cardhu 12 Years

Murgia Cristina

Gepubliceerd op 15.58

5 /5

Cardhu 12 Anni Single Malt

geweldig - ik wist al '
Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

Cardhu 12 Year old

- John Cumming omgezet de familiale boerderij genaamd Cardow in een distilleerderij round 1810. Hij gebruikte de gerst die door de boerderij en produceerde hij zijn eigen turf. De nabijheid van de rivier de Spey mier de omringende heuvels waren activa voor een distilleerderij. Hij begon als een maneschijn distilleerder.
- De heuvels waren een veilige plaats in het geval dat de accijnzen mannen zouden "bezoek" hem. De controles waren frequent, en John's vrouw, Helen Cumming hielp haar man met een succesvolle STRATAGEME. Ze worden gebruikt om hen te ontvangen heel goed, en om hen uit te nodigen voor het diner. Toen ze aankwamen, zetten ze een rode vlag achter de schuur. Zolang deze vlag zichtbaar was, John wist dat de accijns mannen nog steeds aanwezig waren, en hij wachtte voordat hij terug naar de boerderij.
- In 1824, na de afkondiging van de Excise Act, John besloten om een ​​licentie aan te schaffen voor de productie van zijn whisky. Dit maakte maakte marketting van zijn geest vrij gemakkelijker.
- Tijdens de 19e eeuw, de distilleerderij herbouwd 3 keer. John Cumming's schoondochter, Elisabeth nam de leiding van de distilleerderij in 1876 en heeft bijgedragen aan het succes ervan.
- Ze bouwde een nieuwe distilleerderij in de buurt van de boerderij, en verkocht stills tot op zekere William Grant, die op het punt was gevonden Glenfiddich.
- Zoals de meeste van de distilleerderijen, Cardhu gesloten tijdens de tweede wereld oorlog.
- Vernieuwde in 1960, het aantal stills groeide 4-6.
- De distilleerderij werd genoemd "Cardow Distillery" sinds 1981. De Cardhu malt is momenteel een van de beste verkopers wereldwijd.
- Ongeveer 30% van de productie wordt verkocht als single malt, de resterende invoeren in mengsels. Cardhu is de basis van de Johnnie Walker blends, rood, zwart, groen en blauw labels.
- De commerciële succes is momenteel zo groot dat het was aan de oorsprong van vele discussies in de whisky ter wereld in 2003. UDV is niet meer in staat om alle vraag naar Cardhu mout te voldoen, en besloot om vatted mout in plaats van single malt in de markt zonder veranderen de verpakking. De andere procuders waren woedend, en na veel discussies, UDV besluit om de kleur van het label van Cardhu Vatted mout veranderen om verwarring voor de klanten, en afschrijving van het imago van de single malt te vermijden.
Markus Koper

Gepubliceerd op 10.16

5 /5

gewoon uitstekend
Gerelateerde meer opinies over Cardhu 12 Years »

Samenvatting van beoordelingen

(48 meningen)
 • 5 sterren
  3
 • 4 sterren
  42
 • 3 sterren
  2
 • 2 sterren
  1
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 48 comments »

Top aanbiedingen Whisky