Chivas Regal 12 Years

Chivas Brothers (Whisky)

29,05€ + 16,95€ Verzending (4 - 8 dagen)

174,30€ + 18,45€ Verzending (4 - 8 dagen)

348,60€ + 24,45€ Verzending (4 - 8 dagen)

29,05/stuk

Verzending: GrauOnline NL (Spanje) Vaste verzendkosten van 16,45€ tot 5 flessen

Je ontvangt 0.39 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

You will like to know that...

Chivas is een blend van veel verschillende malt en graan Scotse whiskies, gerijpt voor ten minste 12 jaar. Deze rijke, zachte blend balanceert in stijl met inhoud en traditie en een moderne twist.

Kenmerken · Chivas Regal 12 Years

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Chivas Brothers
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Prijzen: 2015 Gold Medal - The Scotch Whisky Masters
2015 Gold Medal - International wine & Spirit Competition
Land: Schotland
Soort Whiskey: Blended
Soorten: Scotch

Beschrijving · Chivas Brothers

Chivas Regal 12 Years

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Deze drank heeft een kleur van honing en uitnodigend warm goud.
 • Aroma: De belangrijkste aroma van deze whisky is de vanille en eiken kruiden. secundaire aroma's van plantaardige zoals citroen, karamel, cassis, en banaan om de smaak profiel toe te voegen.
 • Smaak: Deze whisky is romig in de mond. Romigheid is deels te wijten aan het gebruik van gemoute gerst. Dit wordt aangevuld door de geur van banaan. Sommige zoete smaken omvatten caramel en vanille. specerijen en nootachtige eiken aroma's helpen om dit een heerlijk evenwichtig drankje.

PRODUCER: Chivas Brothers eerst zijn beroemde recept gemaakt in eind 1700 tot eind 1800. We weten zeker dat zijn eerste bedrijf in 1801 opende de komende paar honderd jaar heeft het bedrijf verfijnde haar recepten, de uitbreiding van zijn lijn product voor een verscheidenheid aan whisky's leeftijd en gecombineerde rassen.

LAND: Schotland

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: beschouwd worden als een scotch, whisky moet worden gedistilleerd in Schotland. Hoewel we niet veel over de details van hoe Chivas Regal maakt uw alcohol kennen, weten we de basis. Deze drank wordt gemaakt van gemoute gerst. Zoals de naam al aangeeft, een keer alcohol wordt gedistilleerd, is 12 jaar oud. Vanwege de eik smaken, is de kans groot dat de vergrijzing wordt gedaan in eiken vaten.

ALCOHOL: 40%

Chivas Brothers

Chivas Brothers is de Schotse whisky en premium gin bedrijf van Pernod Ricard, 's werelds co-leader in wijnen en gedistilleerde dranken. Het is wereldwijd marktleider in luxe Schotse whisky met 85% marktaandeel van Scotch whisky van 21 jaar en ouder. Chivas Brothers produceert, exporteert en...

Chivas Brothers Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Chivas Regal 12 Years

Claude Allienne

Gepubliceerd op 03.36

4/5

Chivas Regal 12 Ans

Nog steeds niet geproefd maar moet uitstekend zijn

Meer meningen over Chivas Regal 12 Years

Elwhiskydelmes com

Gepubliceerd op 11.14

3.5 /5

Aceptable blend muy clásico en España

Kleur: Heel helder, in de buurt van witte wijn.

Aroma: Met alcohol is goed geïntegreerd zoete tonen van honing, vanille en een aantal, in het bijzonder hout. Ook kijken ze uit fruitige noten. Door het toevoegen van een beetje koud water smaken ze intenser, dank u.

Smaak: Eenvoudiger, zeer dominant hout en vanille. Het is droog en romig. Het heeft ook een licht zoete accent. In ieder geval, veel soepeler dan op de neus, misschien te zacht.

Finale: Licht en droog, bos raakt er snel verdwijnen, droog

De bijdrage van deze malt whisky schaars, voornamelijk graan en 12 jaar eiken vat veroudering. Echter, het is een goede mix, niet de kwaliteit van de grote Japanse blends te bereiken, maar het is een optie. In de categorie van de commerciële whisky's, is het absurd om "premium" noemen, is het moeilijk om te kiezen voor het heden of het Ballantines Finest.
Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

Chivas Regal 12 Year old

- Neus: Orchard vruchten en wilde kruiden.
- Smaak: Honing en butterscotch met abrikozen en hazelnoten.

Finish: Rijk en gul.
- Hoe om te genieten van Chivas Regal 12 jaar oud op zijn best. Als u wilt: op de rotsen of de toegang tot de subtiele warme smaken in de vorm van een heerlijk eenvoudige maar klassieke cocktail.
- onderscheidt zich door zijn licht, slepende aroma, volle, ronde smaak en evenwichtige smaak met een hint van rook, Chivas Regal is een Scotch van subtiel en complex karakter.

Vanaf zijn oorsprong bij Strathisla - het oudste werkende distilleerderij in The Highlands - deze mix van de beste mout en volwassen grain whisky verdient de onderscheiding 'Scotland's Prince of whisky'.
Simon Luc

Gepubliceerd op 10.21

4.5 /5

Chivas Regal 12 Ans

Zeer goede mix.
Gerelateerde meer opinies over Chivas Regal 12 Years »

Samenvatting van beoordelingen

(42 meningen)
 • 5 sterren
  4
 • 4 sterren
  37
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.1/5

Op basis van 42 comments »

Top aanbiedingen Whisky