Glenfarclas 17 Years

Glenfarclas Distillery (Whisky)

65,56€ + 16,95€ Verzending (4 - 8 dagen)

405,00€ + 7,95€ Verzending (9 dagen)

810,00€ + 9,95€ Verzending (9 dagen)

65,56/stuk

Verzending: Vinos Baco NL (Spanje) Vaste verzendkosten van 16,45€ tot 5 flessen

Je ontvangt 0.87 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

Glenfarclas Distillery produceert deze Glenfarclas 17 Years (65,56€), een whisky Single Malt uit Schotland die een alcoholgraad van 43º bevat.

Kenmerken · Glenfarclas 17 Years

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Glenfarclas Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 43%
Land: Schotland
Soort Whiskey: Single Malt

Beschrijving · Glenfarclas Distillery

Glenfarclas 17 Years

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Goud vintage
 • Geur: Schoon, vol gedroogde vruchten, raffia. Zeer geconcentreerd en licht noten van kreupelhout.
 • Smaak: Complex en evenwichtig. Zeer goed. Ze zijn van plan zwart fruit. Lange afdronk met hints van noten en licht samentrekkend.

ALCOHOL: 43% Vol

Land: Schotland

Glenfarclas Distillery

Glenfarclas-distilleerderij is een Speyside-whiskystokerij in Ballindalloch, Schotland. Glenfarclas vertaalt zich in de vallei van het groene gras. De distilleerderij is eigendom van en wordt gerund door de Grant-familie. De distilleerderij heeft zes distilleerkolven die de grootste zijn op...

Glenfarclas Distillery Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Glenfarclas 17 Years

LIQUOR SHOP

Gepubliceerd op 12.55

4/5

Glenfarclas 17 Years

Bestel de Glenfarclas whisky 17 jaar, een soort whisky Single Malt ontwikkeld in Schotland in de regio Speyside.

Meer meningen over Glenfarclas 17 Years

Anoniem

Gepubliceerd op 10.06

4 /5

Glenfarclas 17 jaar Inhoud: 0,7 liter 43% vol. Proefnotities: Een sherry-zware vol mout, fruitig en droog met boterachtige noten en een vleugje amandel in de afdronk. Informatie ligt in de glooiende heuvels aan de voet van de berg Benrinnes is de distilleerderij Glenfarclas. Hoog boven de distilleerderij is een bron van het hart van Bennrinnes. De bron wordt gevoed door smeltende sneeuw langs heide, turf en graniet. Het water wordt als bijzonder zuiver. Het water geeft de whisky zijn unieke karakter. Destillaten worden gebotteld in de beste Spaanse sherry vaten. Glenfarclas whisky jaar voor ten minste 10 jaar in koele donkere kelders. Hij ontvouwt zijn zoete en zachte smaak hier. Houd de herfstzon van de 'vallei van groene grasland "in hun handen, omgezet in vloeibaar goud. De Glenfarclas distilleerderij bestaat al meer dan 160 jaar.
Whisky Und Spirituose

Gepubliceerd op 15.26

4 /5

Glenfarclas 17 jaar Inhoud: 0,7 liter 43% vol. Proefnotities: Een volle sherry-zwaar mout, fruitig en droog met boterachtige noten en een vleugje amandel in de afdronk. Informatie ligt in het prachtige glooiende landschap aan de voet van de berg Benrinnes is de distilleerderij Glenfarclas. Hoog boven de distilleerderij is een bron van het hart van Bennrinnes. De bron wordt gevoed door smeltende sneeuw langs heide, turf en graniet. Het water wordt als bijzonder zuiver. Het water geeft de whisky zijn unieke karakter. Destillaten worden gebotteld in de beste Spaanse sherry vaten. Glenfarclas Whisky jaar voor ten minste 10 jaar in koele donkere kelders. Hij ontvouwde zijn zoete en zachte smaak hier. Houd de herfstzon van "vallei van groene weiden 'in zijn handen, veranderde in vloeibaar goud. De Glenfarclas distilleerderij bestaat al meer dan 160 jaar.
Juan Molero

Gepubliceerd op 13.00

4 /5

De Glenfarclas 17 Years, combineert de zachtheid van de jongste whisky van dit merk, met een grotere diepte van onze oudere uitdrukkingen. Kleur: Amber. Neus: Complex, met boter, ajerezadas fruit en turf rook aroma. Smaak: Vol van smaak met een uitstekende balans, ontwikkelt zich langzaam, vol met tonen van zoete mout tinten en sommige turf rook. Finish: Duurzaam en zacht, met een hint van kruiden en zoete sherry.

Samenvatting van beoordelingen

(7 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  7
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 7 comments »

Top aanbiedingen Whisky