Trends:

Frankrijk

Glenmorangie Spios

70cl Inhoud

Glenmorangie Spios

86,53€
86,53€
Winkel: Vinos Baco NL (Spanje) Estimated delivery: 6 - 10 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden
Slechts 6 stuks

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Glenmorangie Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 46%
Land: Frankrijk
Soort Whiskey: Single Malt
Vervaardigd door Glenmorangie Distillery, Glenmorangie Spios (86,53€) is een whisky Single Malt herkomstig uit Frankrijk met een alcoholgraad van 46º.

Beschrijving van Glenmorangie Spios

Glenmorangie Spios

 • Cask type: American Oak Matured
 • Cask number:
Meer zien

Reviews van Glenmorangie Spios

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Glenmorangie Spios:Waarderen Glenmorangie Spios:

4 /5

Spios is de 9e editie van de privé-distilleerderij. Een serie die altijd verrast met de kwaliteit en innovatie door de distilleerderij voorgesteld.
Deze editie neemt ons mee naar het begin van de 20e eeuw Amerika, de gouden eeuw van Rye Whiskey. In die tijd werd verbruikt in de prestigieuze bars, waar zijn onnavolgbare stijl pittige geïnspireerd iconische cocktails zoals ouderwets en de Manhattan.
Het was tijdens een reis naar de Verenigde Staten als Dr. Bill Lumsden het potentieel van subtiele kruiden van deze whisky zo speciaal zag.
Om Spios ontwikkelen, vond hij de eerste fill vaten in Kentucky, en maakte reizen naar het hart van de Highlands voor gebruik in Glenmorangie.
Dit geeft een single malt rijke, smakelijk, terwijl de resterende heerlijk anders.
Meer zien
,

4 /5

- ALCOHOL: 46º
Meer zien
,

4 /5

Dit is de eerste Single Malt in de leeftijd volle vaten Rye Whiskey, verder wordt uitgewerkt een Amerikaanse whisky uit rogge, met kruidige tonen zeer karakteristiek. De Glenmorangie Spios dompelt ons in het begin van de twintigste eeuw Amerika, de gouden eeuw van Rye Whiskey. In die tijd werd verbruikt in de prestigieuze bars, waar zijn onnavolgbare stijl pittige geïnspireerd iconische cocktails zoals Old Fashioned en de Manhattan. Tijdens een reis naar de Verenigde Staten, Dr. Bill Lumsden zag het potentieel van subtiele kruiden van deze Amerikaanse whisky. Glenmorangie Spios te ontwikkelen, Dr. Bill Lumsden vond de eerste vulling vaten in de bakermat van Rhye Whiskey; Kentucky. Deze handvaten geselecteerde reisde naar het hart van de Highlands. Het resultaat? A Single Malt rijke lekker, zeker Glenmorangie terwijl de resterende heerlijk anders.
Meer zien
,