Trends:

Schotland

Grant's Family Reserve 1.5L

1.5L Inhoud

Grant's Family Reserve 1.5L

33,48€
33,48€
Winkel: GrauOnline NL (Spanje) Estimated delivery: 9 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 3 eenheden

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: William Grant & Sons
Volume: 150cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Schotland
Soort Whiskey: Blended
Grant's Family Reserve 1.5L (33,48€) vab distilleerderij William Grant & Sons: een whisky Blended herkomstig uit Schotland met 40º alcoholgraad.

Beschrijving van Grant's Family Reserve 1.5L

Grant's Family Reserve 1.5L

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Deze tape is goud en helder.
 • Neus: Aroma float van Grant's Family Reserve 1.5L complex. Appel en peer domineren, dan gaan we ervan uit wit fruit notities.
 • Smaak: De aanval is levendig en evenwichtig mond tussen vanille en witte bloemen, met noten van mout en rook. De afdronk laat ons achter met een licht turf en empireumático indruk.

AGE: minstens 3 jaar.

PRODUCER: Hij is ervan overtuigd dat als William Grant zijn bedrijf vandaag kon zien, zou hij trots zijn. In feite is het niet alleen de grootste familie distilleerderij in de wereld, maar het is ook de op twee na grootste producent in de markt en negende plaats op basis van de totale verkoop van alcohol in de wereld. Dit succes, William Grant & Sons is de 5 generaties die kwaliteit en respect hebben voor de tradities van woorden, blijven innoveren en ontwikkelen van nieuwe markten. Daarom Grant, is niet alleen whisky maar de wodka, rum, water geesten ...

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Indien Blend Grant's Family Reserve 1.5L is een van de meest bekende in de wereld is het hebben van een bepaald kenmerk, dat een mengsel van verschillende leeftijden whiskys, iets meer dan twintig samen, maar boven alles wat ze hebben in eiken vaten verschillende oorsprong, Virginia, en Amerikaanse eiken vaten met brandy, sherry of bier.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

De producent

William Grant & Sons

William Grant & Sons

Onze oprichter, William Grant, geboren in 1839. Toen hij begon te werken in de distilleerderij bedrijf als boekhouder in 1866 kon nauwelijks kunnen vermoeden dat zijn eigen whiskey merk uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf. Of dat vijf decennia later de distilleerderij blijven in familiebezit.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Grant's Family Reserve 1.5L

4.3

5 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  3
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Grant's Family Reserve 1.5L:Waarderen Grant's Family Reserve 1.5L:

5/5

product gelijk is aan zichzelf, en ik gebruikt om te kopen.
Meer zien,

Grant's 1.5L

3 /5

Meer zien
,

Het is geweldig