Trends:

Whisky

G.Rozelieures Tourbé Collection

70cl Inhoud

49,90€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Rozelieures
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 46%
Land: Frankrijk
Rozelieures is de vervaardiger van deze G.Rozelieures Tourbé Collection , een whisky herkomstig uit Frankrijk met een alcoholgraad van 46º.

Bereiding van G.Rozelieures Tourbé Collection

G.Rozelieures Tourbé Collection

PROEFNOTITIES:

  • View: Het heeft een gouden, duidelijk en helder van kleur.
  • Neus: De neus is opmerkelijk voor zijn rijkdom. In eerste instantie, je voelt het graan en gemoute notities, dan worden geleid naar meer bloemige noten. Turf is uiteraard alsof dat nog niet genoeg is, het maken van deze heerlijke nota rook zich bestrooid met gember en kaneel toetsen.
  • Smaak: De smaak is uitstekend. Malted notes worden begeleid door noten van sappige peer. Net als de neus, kruidig ​​trend bereikt een tweede golf. U kunt zien in zijn aantekeningen van kaneel en curry. Veen is zeer aanwezig, en een vleugje zoethout en rijp fruit wordt compleet geleverd proeverij perfect.

PRODUCTIE: Grallet Dupic distilleerderij ligt in Lorraine. Het wordt geleid door distillateurs docenten en Hubert Christophe Dupic Grallet. Gespecialiseerd in de vervaardiging van brandewijn voor vijf generaties, de kruising met de whisky distilleerderij begonnen met de productie er twintig jaar voor uw plezier. True succes, met geduld en groeiende passie, slaagde hij erin om zich te onderscheiden en om awards te ontvangen voor hun geweldige whisky's.

LAND: Frankrijk

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het is gerijpt in vaten ex-bourbon en vervolgens in Franse eiken vaten. Voor meer precisie en kwaliteit, werden deze drums op maat gemaakt door Francisco Loureiro, Franse Cooper talent waarmee de camera werkt.

ALCOHOL: 46%

Meer zien

Reviews van G.Rozelieures Tourbé Collection

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.