Jack Daniel's 1.5L

Jack Daniel's Distillery (Whisky)

60,64€ + 21,02€ Verzending (4 - 5 dagen)

363,84€ + 32,17€ Verzending (4 - 5 dagen)

727,68€ + 47,55€ Verzending (4 - 5 dagen)

60,64/stuk

Verzending: Bullesimes NL (Frankrijk)

Je ontvangt 0.81 punten voor elk product dat je koopt

Jack Daniel's Distillery produceert Jack Daniel's 1.5L (60,64€), een whisky Ander vervaardigd in Verenigde Staten die een alcoholgraad van 40º bevat.

Kenmerken · Jack Daniel's

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Jack Daniel's Distillery
Volume: 150cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Verenigde Staten
Soort Whiskey: Ander

Beschrijving · Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's 1.5L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Het is amber toon.
 • Neus: De neus wordt gebalanceerd, glad en medium bodied met zoete aroma's van vanille en caramel, met hints van eiken, kruiden en honing.
 • Smaak: Balanced, met zoete tonen en evenwichtige eik. Final kruidig ​​zoet met hints van geroosterde eik en granen.

PRODUCER: Jack Daniel's Distillery. Gelegen in Lynchburg, Tennessee, werd opgericht door Jasper Newton Daniel, beter bekend als Jack. Jack begon zijn carrière het ontwikkelen van het leren over whiskey tegen het jaar 1864, toen hij naar huis verlaat en wordt begroet door Reverend Dan Call op zijn boerderij. Dankzij hem en zijn knecht Nathan "dichtstbij" Green, alles leren over deze kunst en, in 1866, formeel opgericht zijn distilleerderij, verhuren als zijn Master Distiller dichtstbij.

LAND: Verenigde Staten.

DETAILS VAN BEREIDING Bij het bereidingsproces van whiskey zuiver water verkregen nature werpen Tennessee bereikt het ondergrondse grot Spring Hollow. Whiskey, gemaakt van een mix perfect maïs, rogge en gerst, wordt gedestilleerd bij 140 graden en wordt gefilterd esdoorn kolen speciaal bereid door de distilleerderij, voor een periode van 3 tot 5 dagen, om gladheid dat het kenmerkt krijgen. Na dit proces ondergaat rijping in vaten gemaakt op uw eigendom, totdat het is ongeveer in zijn ervaring, het krijgen van haar geur, smaak en een perfecte kleur.

ALCOHOL: 40%

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's is een Tennessee whiskey distilleerderij Amerikaans, beroemd om zijn vierkante flessen en black label. De distilleerderij werd opgericht door Jack Daniel in 1866 in Lynchburg, Tennessee. Jack kocht zijn bedrijf in 1895, besloot hij om de ronde vorm van de fles te veranderen naar het...

Jack Daniel's Distillery Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Jack Daniel's 1.5L

Valeriecook7942 Cook

Gepubliceerd op 08.21

3.5/5

Jack Daniel's 1.5L

xmas presenteert

Meer meningen over Jack Daniel's 1.5L

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

Jack Daniels Old No 7 1.5L

- De archetypische JD.
- Deze zeldzame, sippin' whisky wordt gemaakt op het Jack Daniel Distillery in Lynchburg, Tennessee, met behulp van zuivere grot bronwater en een uniek milder proces geperfectioneerd door Jack Daniel in 1866.
- de markant aangename smaak is de reden dat ze zullen altijd trouw blijven aan de trage, aloude methoden hun stichter aangedrongen op.
- Tennessee whiskey is vergelijkbaar met bourbon, maar is anders in dat het wordt gefilterd door esdoorn houtskool in grote houten vaten voorafgaand aan veroudering.
- Tennessee whiskey is ook niet aan de regelgeving met betrekking tot Bourbons, zoals het gebruik van nieuwe vaten en lage niveau van het distilleren van bewijs onderwerp.
Drika Van der Zant

Gepubliceerd op 15.46

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Het is amber toon.Neus: De neus wordt gebalanceerd, glad en medium bodied met zoete aroma's van vanille en caramel, met hints van eiken, kruiden en honing.Smaak: Balanced, met zoete tonen en evenwichtige eik. Final kruidig ​​zoet met hints van geroosterde eik en granen.PRODUCER: Jack Daniel's Distillery. Gelegen in Lynchburg, Tennessee, werd opgericht door Jasper Newton Daniel, beter bekend als Jack. Jack begon zijn carrière het ontwikkelen van het leren over whiskey tegen het jaar 1864, toen hij naar huis verlaat en wordt begroet door Reverend Dan Call op zijn boerderij. Dankzij hem en zijn knecht Nathan "dichtstbij" Green, alles leren over deze kunst en, in 1866, formeel opgericht zijn distilleerderij, verhuren als zijn Master Distiller dichtstbij.LAND: Verenigde Staten.DETAILS VAN BEREIDING Bij het bereidingsproces van whiskey zuiver water verkregen nature werpen Tennessee bereikt het ondergrondse grot Spring Hollow. Whiskey, gemaakt van een mix perfect maïs, rogge en gerst, wordt gedestilleerd bij 140 graden en wordt gefilterd esdoorn kolen speciaal bereid door de distilleerderij, voor een periode van 3 tot 5 dagen, om gladheid dat het kenmerkt krijgen. Na dit proces ondergaat rijping in vaten gemaakt op uw eigendom, totdat het is ongeveer in zijn ervaring, het krijgen van haar geur, smaak en een perfecte kleur.ALCOHOL: 40%
Ria Van der Broek

Gepubliceerd op 15.44

4 /5

PROEFNOTITIES VAN Jack Daniel's Black Label 1.5L:
- Neus: Mild, bosrijke
- Smaak: Smoky, beboste

PRODUCER: Jack Daniel's
LAND: Verenigde Staten

ALCOHOL: 43%
Gerelateerde meer opinies over Jack Daniel's 1.5L »

Samenvatting van beoordelingen

(15 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  15
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

3.9/5

Op basis van 15 comments »

Top aanbiedingen Whisky