Trends:

Verenigde Staten

Jack Daniel's 1.5L

1.5L

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Jack Daniel's Distillery
Volume: 150cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Verenigde Staten
Soort Whiskey: Ander
Jack Daniel's Distillery vervaardigt Jack Daniel's 1.5L (39,08€), een whisky Ander van oorsprong uit Verenigde Staten en waarvan de alcoholgraad 40º is.

Beschrijving van Jack Daniel's 1.5L

Jack Daniel's 1.5L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Het is amber toon.
 • Neus: De neus wordt gebalanceerd, glad en medium bodied met zoete aroma's van vanille en caramel, met hints van eiken, kruiden en honing.
 • Smaak: Balanced, met zoete tonen en evenwichtige eik. Final kruidig ​​zoet met hints van geroosterde eik en granen.

PRODUCER: Jack Daniel's Distillery. Gelegen in Lynchburg, Tennessee, werd opgericht door Jasper Newton Daniel, beter bekend als Jack. Jack begon zijn carrière het ontwikkelen van het leren over whiskey tegen het jaar 1864, toen hij naar huis verlaat en wordt begroet door Reverend Dan Call op zijn boerderij. Dankzij hem en zijn knecht Nathan "dichtstbij" Green, alles leren over deze kunst en, in 1866, formeel opgericht zijn distilleerderij, verhuren als zijn Master Distiller dichtstbij.

LAND: Verenigde Staten.

DETAILS VAN BEREIDING Bij het bereidingsproces van whiskey zuiver water verkregen nature werpen Tennessee bereikt het ondergrondse grot Spring Hollow. Whiskey, gemaakt van een mix perfect maïs, rogge en gerst, wordt gedestilleerd bij 140 graden en wordt gefilterd esdoorn kolen speciaal bereid door de distilleerderij, voor een periode van 3 tot 5 dagen, om gladheid dat het kenmerkt krijgen. Na dit proces ondergaat rijping in vaten gemaakt op uw eigendom, totdat het is ongeveer in zijn ervaring, het krijgen van haar geur, smaak en een perfecte kleur.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

De producent

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's is een Tennessee whiskey distilleerderij Amerikaans, beroemd om zijn vierkante flessen en black label.

Meer over de producent

Reviews van Jack Daniel's 1.5L

3.9

16 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  16
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Jack Daniel's 1.5L:Waarderen Jack Daniel's 1.5L:

3.5/5

xmas presenteert
Meer zien,

Jack Daniel's 1.5L

4 /5

- De archetypische JD.
- Deze zeldzame, sippin' whisky wordt gemaakt op het Jack Daniel Distillery in Lynchburg, Tennessee, met behulp van zuivere grot bronwater en een uniek milder proces geperfectioneerd door Jack Daniel in 1866.
- de markant aangename smaak is de reden dat ze zullen altijd trouw blijven aan de trage, aloude methoden hun stichter aangedrongen op.
- Tennessee whiskey is vergelijkbaar met bourbon, maar is anders in dat het wordt gefilterd door esdoorn houtskool in grote houten vaten voorafgaand aan veroudering.
- Tennessee whiskey is ook niet aan de regelgeving met betrekking tot Bourbons, zoals het gebruik van nieuwe vaten en lage niveau van het distilleren van bewijs onderwerp.
Meer zien
,

Jack Daniels Old No 7 1.5L

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Het is amber toon.Neus: De neus wordt gebalanceerd, glad en medium bodied met zoete aroma's van vanille en caramel, met hints van eiken, kruiden en honing.Smaak: Balanced, met zoete tonen en evenwichtige eik. Final kruidig ​​zoet met hints van geroosterde eik en granen.PRODUCER: Jack Daniel's Distillery. Gelegen in Lynchburg, Tennessee, werd opgericht door Jasper Newton Daniel, beter bekend als Jack. Jack begon zijn carrière het ontwikkelen van het leren over whiskey tegen het jaar 1864, toen hij naar huis verlaat en wordt begroet door Reverend Dan Call op zijn boerderij. Dankzij hem en zijn knecht Nathan "dichtstbij" Green, alles leren over deze kunst en, in 1866, formeel opgericht zijn distilleerderij, verhuren als zijn Master Distiller dichtstbij.LAND: Verenigde Staten.DETAILS VAN BEREIDING Bij het bereidingsproces van whiskey zuiver water verkregen nature werpen Tennessee bereikt het ondergrondse grot Spring Hollow. Whiskey, gemaakt van een mix perfect maïs, rogge en gerst, wordt gedestilleerd bij 140 graden en wordt gefilterd esdoorn kolen speciaal bereid door de distilleerderij, voor een periode van 3 tot 5 dagen, om gladheid dat het kenmerkt krijgen. Na dit proces ondergaat rijping in vaten gemaakt op uw eigendom, totdat het is ongeveer in zijn ervaring, het krijgen van haar geur, smaak en een perfecte kleur.ALCOHOL: 40%
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES VAN Jack Daniel's Black Label 1.5L:
- Neus: Mild, bosrijke
- Smaak: Smoky, beboste

PRODUCER: Jack Daniel's
LAND: Verenigde Staten

ALCOHOL: 43%
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij