Jack Daniel's 3L

Jack Daniel's Distillery (Whisky)

115,82€ + 16,45€ Verzending (6 - 10 dagen)

945,48€ + 47,55€ Verzending (4 - 5 dagen)

945,48€ + 47,55€ Verzending (4 - 5 dagen)

115,82/stuk

Verzending: Vinos Baco NL (Spanje)

Je ontvangt 1.54 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

You will like to know that...

Jack Daniel's 3L is een Tennessee-whisky en moet niet worden verward met bourbon. Jeff Arnett, de zevende meesterdistilleerder in de geschiedenis van het merk, werkt niet met een agenda als het gaat om het productieproces. Jack Daniel's 3L is klaar wanneer Jeff zegt dat het klaar is. En hij maakt deze beslissing gebaseerd op de kleur, geur en smaak van de whisky. Deze drank is een van de populairste sterke dranken over de hele wereld dankzij de beroemde zanger Frank Sinatra. Hij waardeerde dit Amerikaanse slokje door ooit een fles Jack Daniel's 3L op het podium te brengen. Hij hield hem omhoog en noemde het de nectar van de goden. In de volgende jaren verdubbelden de verkoopcijfers van het bedrijf. En toch smaakt deze whisky vandaag de dag hetzelfde als op de eerste dag van zijn creatie.

Kenmerken · Jack Daniel's

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Jack Daniel's Distillery
Volume: 300cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Verenigde Staten
Soort Whiskey: Ander

Beschrijving · Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's 3L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Deze drank heeft een mooie amber honing.
 • Aroma: De neus, zoete aroma's en noten worden gemengd. De primaire smaken zijn vanille, eik kruiden, en bananen.
 • Smaak: Ongebruikelijk voor whisky's, een van de eerste smaak aan het gehemelte raken is de banaan, snel gevolgd door maïs. Andere smaken omvatten vanille, noten, kaneel, esdoorn, en rook. Dit maakt de drank kruidig ​​en zoet, warm en zacht.

PRODUCER: Jack Daniel Distillery opende voor het eerst in 1886. Dit bedrijf is er trots op om uw drank te bellen met een Tennessee whiskey, hoewel het ook als een bourbon in aanmerking konden komen. De distilleerderij werd gekocht door het bedrijf Brown-Forman in 1956.

LAND: Verenigde Staten

DETAILS VAN BEREIDING: Deze drank wordt vervaardigd uit een mengsel van maïs, gerst en rogge. Deze worden samen gemengd en gedestilleerd tegelijk in koperen ketels. De vloeistof wordt gefiltreerd door koolstof met suikerahorn smaakstoffen toegevoegd. Later, Jack Daniel's 3L is gerijpt in eiken vaten voor ergens tussen de vier en zeven jaar. Jack Daniels zegt dat hij een consistente tijd voor veroudering, omdat de drank wordt gebotteld als je de perfecte smaak hebben bereikt, in plaats van gewoon verouderd voor een aantal jaren.

ALCOHOL: 40%

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's is een Tennessee whiskey distilleerderij Amerikaans, beroemd om zijn vierkante flessen en black label. De distilleerderij werd opgericht door Jack Daniel in 1866 in Lynchburg, Tennessee. Jack kocht zijn bedrijf in 1895, besloot hij om de ronde vorm van de fles te veranderen naar het...

Jack Daniel's Distillery Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Jack Daniel's 3L

Diego Bausán Bueno

Gepubliceerd op 15.07

5/5

Jack Daniel's 3L

Weinig te zeggen. Als je van de aansluiting. . . de fles is prachtig.

Meer meningen over Jack Daniel's 3L

Anoniem

Gepubliceerd op 20.41

5 /5

perfect
Anoniem

Gepubliceerd op 17.39

4.5 /5

grote goed
Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

Jack Daniels Old No 7 3L

- De archetypische JD.
- Deze zeldzame, sippin' whisky wordt gemaakt op het Jack Daniel Distillery in Lynchburg, Tennessee, met behulp van zuivere grot bronwater en een uniek milder proces geperfectioneerd door Jack Daniel in 1866.
- de markant aangename smaak is de reden dat ze zullen altijd trouw blijven aan de trage, aloude methoden hun stichter aangedrongen op.
- Tennessee whiskey is vergelijkbaar met bourbon, maar is anders in dat het wordt gefilterd door esdoorn houtskool in grote houten vaten voorafgaand aan veroudering.
- Tennessee whiskey is ook niet aan de regelgeving met betrekking tot Bourbons, zoals het gebruik van nieuwe vaten en lage niveau van het distilleren van bewijs onderwerp.
Gerelateerde meer opinies over Jack Daniel's 3L »

Samenvatting van beoordelingen

(33 meningen)
 • 5 sterren
  12
 • 4 sterren
  21
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.4/5

Op basis van 33 comments »

Top aanbiedingen Whisky