Trends:

Verenigde Staten

Jack Daniel's 3L

3L

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Je hoort vast graag dat…

Jack Daniel's 3L is een Tennessee-whisky en moet niet worden verward met bourbon. Jeff Arnett, de zevende meesterdistilleerder in de geschiedenis van het merk, werkt niet met een agenda als het gaat om het productieproces. Jack Daniel's 3L is klaar wanneer Jeff zegt dat het klaar is. En hij maakt deze beslissing gebaseerd op de kleur, geur en smaak van de whisky. Deze drank is een van de populairste sterke dranken over de hele wereld dankzij de beroemde zanger Frank Sinatra. Hij waardeerde dit Amerikaanse slokje door ooit een fles Jack Daniel's 3L op het podium te brengen. Hij hield hem omhoog en noemde het de nectar van de goden. In de volgende jaren verdubbelden de verkoopcijfers van het bedrijf. En toch smaakt deze whisky vandaag de dag hetzelfde als op de eerste dag van zijn creatie.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Jack Daniel's Distillery
Volume: 300cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Verenigde Staten
Soort Whiskey: Ander

Beschrijving van Jack Daniel's 3L

Jack Daniel's 3L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Deze drank heeft een mooie amber honing.
 • Aroma: De neus, zoete aroma's en noten worden gemengd. De primaire smaken zijn vanille, eik kruiden, en bananen.
 • Smaak: Ongebruikelijk voor whisky's, een van de eerste smaak aan het gehemelte raken is de banaan, snel gevolgd door maïs. Andere smaken omvatten vanille, noten, kaneel, esdoorn, en rook. Dit maakt de drank kruidig ​​en zoet, warm en zacht.

PRODUCER: Jack Daniel Distillery opende voor het eerst in 1886. Dit bedrijf is er trots op om uw drank te bellen met een Tennessee whiskey, hoewel het ook als een bourbon in aanmerking konden komen. De distilleerderij werd gekocht door het bedrijf Brown-Forman in 1956.

LAND: Verenigde Staten

DETAILS VAN BEREIDING: Deze drank wordt vervaardigd uit een mengsel van maïs, gerst en rogge. Deze worden samen gemengd en gedestilleerd tegelijk in koperen ketels. De vloeistof wordt gefiltreerd door koolstof met suikerahorn smaakstoffen toegevoegd. Later, Jack Daniel's 3L is gerijpt in eiken vaten voor ergens tussen de vier en zeven jaar. Jack Daniels zegt dat hij een consistente tijd voor veroudering, omdat de drank wordt gebotteld als je de perfecte smaak hebben bereikt, in plaats van gewoon verouderd voor een aantal jaren.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

De producent

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's is een Tennessee whiskey distilleerderij Amerikaans, beroemd om zijn vierkante flessen en black label.

Meer over de producent

Reviews van Jack Daniel's 3L

4.4

33 klantbeoordelingen
 • 5
  12
 • 4
  21
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Jack Daniel's 3L:Waarderen Jack Daniel's 3L:

5/5

Weinig te zeggen. Als je van de aansluiting. . . de fles is prachtig.
Meer zien,

Jack Daniel's 3L

5 /5

perfect
Meer zien
,

4.5 /5

grote goed
Meer zien
,

4 /5

- De archetypische JD.
- Deze zeldzame, sippin' whisky wordt gemaakt op het Jack Daniel Distillery in Lynchburg, Tennessee, met behulp van zuivere grot bronwater en een uniek milder proces geperfectioneerd door Jack Daniel in 1866.
- de markant aangename smaak is de reden dat ze zullen altijd trouw blijven aan de trage, aloude methoden hun stichter aangedrongen op.
- Tennessee whiskey is vergelijkbaar met bourbon, maar is anders in dat het wordt gefilterd door esdoorn houtskool in grote houten vaten voorafgaand aan veroudering.
- Tennessee whiskey is ook niet aan de regelgeving met betrekking tot Bourbons, zoals het gebruik van nieuwe vaten en lage niveau van het distilleren van bewijs onderwerp.
Meer zien
,

Jack Daniels Old No 7 3L

Meer zien

Andere producten van dezelfde distilleerderij