Trends:

Verenigde Staten

Jack Daniel's Single Barrel Select

70cl

Jack Daniel's Single Barrel Select

37,23€
37,23€
Winkel: Vinos Baco NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 6 - 10 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Je hoort vast graag dat…

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Jack Daniel's Distillery
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 45%
Land: Verenigde Staten
Soort Whiskey: Ander

Beschrijving van Jack Daniel's Single Barrel Select

Jack Daniel's Single Barrel Select

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Jack Daniel's Single Barrel Select is een rijke, donkere amber.
 • Aroma: De aroma's van kersen, maïs, noten, rook, specerijen, geroosterd eiken, karamel en vanille.
 • Smaak: subtiele toetsen van karamel, sigarenkistje, en kruiden met heldere fruit en anijs echo's maken dit een complex en heerlijk hapje. Citrus en zoetheid te beëindigen.

PRODUCER: Jack Daniel Distillery, in eigendom en beheer in Lynchburg, Tennessee door Brown-Forman Corporation sinds 1956. Jack Daniel zelf wordt verondersteld te zijn geboren rond 1850. Daniel werd genomen op als een tiener door een plaatselijke predikant en alcohol distilleerder illegale die samen met zijn meester distilleerder Nathan "dichtstbijzijnde" groen, dan zwarte man geëmancipeerde slaaf, Daniel zijn vak geleerd.

LAND: Verenigde Staten

Details van de productie: De kalkstenen bronwater gebruikt is afkomstig uit een diepe grot twee mijl. Distillers produceert haar eigen steenkool voor rijping, waardoor whisky langzaam druppelen door middel van 10 voet van steenkool als maple suiker aan zachtheid te verbeteren. Het bedrijf produceert zijn eigen vaten, zodat ze zijn eerlijk en geschikt voor het doel. Leeftijd is niet altijd de beste maatstaf van volwassenheid, zodat het vat zelf en de locatie ook in aanmerking genomen besluiten met betrekking tot de duur van het ouder worden. Jack Daniel's Single Barrel Select wordt gekozen uit één meester distilleerder vat met betrekking tot hun geschiktheid als afzonderlijk product voor het bottelen.

ALCOHOL: 47%

Meer zien

Hoe te serveren

Serveertemperatuur

14-18ºC

De producent

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's is een Tennessee whiskey distilleerderij Amerikaans, beroemd om zijn vierkante flessen en black label.

Meer over de producent

Reviews van Jack Daniel's Single Barrel Select

4.1

38 klantbeoordelingen
 • 5
  2
 • 4
  34
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Jack Daniel's Single Barrel Select:Waarderen Jack Daniel's Single Barrel Select:

5/5

Jack Daniel's goed als we willen
Meer zien,

Jack Daniel's Single Barrel Select

4 /5

- Jack Daniel's Single Barrel Tennessee Whiskey, 's werelds eerste houtskool milder whisky te bottelen door het vat voor het eerst in februari 1997. Het laat whisky liefhebbers van het werk van de individuele vaten proeven, het vergelijken van het subtiele verschil doordrongen door de nieuwe Amerikaanse wit eiken vaten en werd geïntroduceerd de intense rijpingsproces.
- Elk vat whisky wordt bemonsterd als het aankomt op de leeftijd van hun huidige meester distilleerder (en zijn smaakpanel), dan zetten ze een paar opzij. Deze vaten zijn degenen met de soepelste smaak en de meest intense smaak van verschillende gradaties van geroosterde eik, karamel en vanille. De weinige die bestemd zijn voor iets bijzonders - om te worden verkocht, één vat in een tijd om onze meest veeleisende klanten.
- Jack Daniel's Single Barrel bevindt zich altijd in de bovenste meeste delen van de Barrelhouse - ze ook op die van de 'Penthouse' noemen. Omdat elke cilinder anders is en op verschillende locaties in de barrelhouses geen twee vaten zijn hetzelfde.
- Elke fles karaf stijl Jack Daniel's Single Barrel draagt ​​fier gegevens van het nummer rick, vat nummer en botteldatum, communiceren dat elke fles volledig uniek.
Meer zien
,

Jack Daniel's Single Barrel

5 /5

Excellent.
Meer zien
,

Jack Daniel's Single Barrel

4 /5

Een klassieke Jack. Fantastische smaak en goede prijs
Meer zien
,

Jack Daniel's Single Barrel

Andere producten van dezelfde distilleerderij