Product niet beschikbaar in Verenigde Staten van Amerika

0,00€ + 5,50€ Verzending (3 - 5 dagen)

30,54/stuk

Verzending: Drinksupermarket (Verenigd Koninkrijk)

Kopen Meer prijzen zien »

Jameson is de vervaardiger van deze Jameson Caskmates Ipa Edition (30,54€), een whisky van oorsprong uit Ierland die een alcoholgraad van 40º heeft. De klanten van Drinks&Co geven deze Jameson Caskmates Ipa Edition 3 punten uit 5.

Kenmerken · Jameson Caskmates Ipa Edition

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Jameson
Volume: 70cl Andere volumes
1L
Alcoholpercentage: 40%
Land: Ierland

Beschrijving · Jameson

Jameson Caskmates Ipa Edition

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Een lichte amber, vergelijkbaar met de verwachte Jameson kleuren, maar een beetje donkerder oranje tint Met Een medium.
 • Aroma: De geur is een boeket van kruiden hop, citrus, bloemen notities en boomgaard vruchten aangevuld met eiken en een beetje nuttiness.
 • Smaak: Jameson Caskmates Ipa Edition aanbiedingen te willen smaak met wat stelt voor aroma. Initiële smaken zijn van hop met een vleugje grapefruit citrus en hints van kruiden en zoetere zachte kruidige tonen. De Lingering onthult korrels van gladde afwerking met vers fruit langs nauwelijks.

PRODUCER: JamesonLAND: Ierland

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Jameson Caskmates Ipa Edition is de tweede editie van de lijn van whisky's in de voormalige biervaten jaar Jameson's. Het product is het resultaat van samenwerking tussen brouwerijen en whisky makers, het creëren van een Iers-blended whisky in vaten Doordrenkt met Ierse Pale Ale leeftijd. Eight Degrees Bier brouwen in vroegere eeuwen Hun Jameson whiskey vaten stuurt deze vaten terug naar Jameson, waar biervaten Deze worden gebruikt om het verouderingsproces te voltooien. Jameson Caskmates Ipa Edition is een mengsel Bestaat uit Zowel single korrels en single malts Afkomstig uit meerdere distilleerderijen. The Original uitrol was beperkt tot slechts 2.000 flessen in Ierland, maar een grotere release in de VS volgde in 2017.

ABV: 40%

Jameson

Jameson is een blended Ierse whiskey geproduceerd door de Irish Distillers dochteronderneming van Pernod Ricard. Het bedrijf werd opgericht in 1780 toen John Jameson vestigde de Bow Street Distillery in Dublin. Oorspronkelijk een van de zes belangrijkste Dublin whiskeys, Jameson wordt nu...

Jameson Gedistilleerd kopen:

Meer meningen over Jameson Caskmates Ipa Edition

Gepubliceerd op 03.34

3/5

Jameson Caskmates Ipa Edition correct

Gerelateerde meer opinies over Jameson Caskmates Ipa Edition »

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  0
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

3/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Whisky