Trends:

Whisky

Jameson Signature Reserve 1L

1L

44,99€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Jameson
Volume: 100cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Ierland
Soort Whiskey: Blended
Jameson Signature Reserve 1L vab distilleerderij Jameson: een whisky Blended herkomstig uit Ierland en met 40º alcoholgraad.

Bereiding van Jameson Signature Reserve 1L

Jameson Signature Reserve 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Jameson Signature Reserve 1L heeft een lichte amberkleur.
 • Geur: Mild, met rijpe meloen fruit, bananen en donkere vlezige pruimen. De onmiskenbare pot nog steeds pittig karakter combineert een vleugje melasse, kaneel en zoethout geven.
 • Mond: Zoet, zacht en geroosterd hout worden aangevuld met fruit rijkdom kenmerk van de haven vaten. Een lichte aanraking van karamel snoep en chocolade zwarte verhoogt de complexiteit ervan. De afdronk is lang en verleidelijk, en bestrijkt het hele spectrum van de zoetheid van de vrucht, door de kruiden aan de onmiskenbare nota van gerst waar het allemaal begon.

ALCOHOL: 40% Vol

Land: Ierland

Meer zien

De producent

Jameson

Jameson

Jameson is een blended Ierse whiskey geproduceerd door de Irish Distillers dochteronderneming van Pernod Ricard.

Meer over de producent

Reviews van Jameson Signature Reserve 1L

4

5 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  5
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Jameson Signature Reserve 1L:Waarderen Jameson Signature Reserve 1L:

4 /5

Jameson Signature Reserve Irish Whiskey werd gelanceerd om de letterlijke handtekening van John Jameson in de fles te vieren. Het wordt gemengd met een hoger aandeel whisky stills - die een robuuste smaak en gladheid profiel impliceert - als veroudering in sherryvaten, die zijn eigen smaak en kleur geeft.
Over de Producer:
Oprichter John Jameson kocht de distilleerderij in 1780 ... 1805, Jameson had 's werelds nummer een whisky te worden. Hoewel beschouwd als een blended (malt whisky gemengd met maïs whisky te zoeten en verlichten de smaken), Jameson whiskey is er trots op alle onderdelen van de "glazen kralen" te produceren - het mengsel is een unieke mix van whisky's Jameson getrouwd. Irish Distillers - de eigenaar bedrijf - werd overgenomen door Pernod Ricard in 1988.
Meer zien
,

Jameson Signature 1L

4 /5

Jameson Signature Reserve 1 Liter Gift Box 40, 00% alcohol
Meer zien
,

4 /5

Jameson Irish Whiskey Signature Reserve Inhoud: 1, 0 liter 40% vol. Met kleurstof Informatie Van John Jameson, het bedrijf werd opgericht in 1780 in Dublin. In 1966, J. Jameson toegetreden tot de samenstelling van de laatste exsistierenden distilleerderijen in Ierland (Powers en Cork Distilleries). Ze is ontstaan ​​uit dit de Ierse Distillers Group. Tegen het jaar 1971 was zelf nog steeds gedestilleerd. Vandaag de distilleerderij, maar wordt alleen gebruikt voor de doeleinden voor vele toeristen van over de hele wereld laten zien. Echter, de productie vindt plaats in Midleton. In 1988, de geesten groep Pernod-Richard nam de gehele groep van bedrijven. Jameson wordt beschouwd als klassieke blended whisky. Van de Blend Master de verschillende bottelingen opnieuw en opnieuw worden herschapen. Verschillende vaten en distillaten uit verschillende jaargangen worden met elkaar vermengd voor dit doel.
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij