Trends:

Schotland

J&B

70cl Inhoud

J&B

22,49€ 18,29€
18,29€ 22,49€
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

-19%

Je hoort vast graag dat…

J&B is een echt icoon. Het is geïnspireerd door een Italiaan, gecreëerd in Londen en gedistilleerd in Speyside, en is een van de beroemdste whisky's ter wereld. Voor de uitwerking ervan worden 42 pure whisky's van Speyside-mout en graan vermengd met veel kennis, gebruikt om die smaak zo subtiel, zacht en complex te maken dat deze kenmerkend wordt.

Een van de geheimen van het historische succes van J&B zijn de Speyside malt whisky's, welke frisheid en die fruitige smaak brengen die zo kenmerkend is, met het mengsel van sommige van de ]beste Schotse graanwhisky's, die helpen om de specifieke smaken van de verschillende moutsoorten te benadrukken.

Om nog meer te genieten van J&B, raden we u aan om ervan te genieten in de J&B Ginger Ale twistcocktail (1 deel J&B, 3 delen Ginger Ale, 4 druppels bitters en een schijfje limoen en ijs) of in de Classic J&B en cola en niet te vergeten een paar druppels bitter en een schijfje sinaasappel toevoegen. Uitstekende manier om een glaasje te delen met vrienden!

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Justerini & Brooks
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Schotland
Soort Whiskey: Blended
Soorten: Scotch

Omschrijving van J&B

J&B

PROEFNOTITIES:

 • Vista: De J&B is geel met gouden highlights
 • Neus: Deze mix van whisky uitzendt geuren gedomineerd door citrus, met hints van vanille en verkoold hout.
 • Smaak: De aanval is levendig en evenwichtige ontwikkeling in de mond, het fruit, de kortste afwerking is licht.

AGE: minstens 3 jaar.

PRODUCER: eigendom van de multinational Diageo, het merk J&B heeft veel eigenaren gehad in haar lange geschiedenis die teruggaat tot de achttiende eeuw. Geboren onder de impuls van een Italiaanse handelaar G.Justerini is na het invoeren van A.Brooks in de samenleving als de laatste naam, de eerste som van de twee eigenaren weer tot leven. Het was tijdens het verbod dat het merk zijn plaats om het wereldwijde succes van vandaag te vinden.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Impossible niet weet dat de J&B, de legendarische whiskey merk en een van de best verkopende mode. Zijn aanwezigheid in alle clubs en bars zijn niet alleen vanwege de lage prijs, maar ook vanwege hun neiging om heel goed te trouwen met andere alcohol of frisdrank, dus het is een uitstekende keuze voor alle soorten cocktails. De J&B is een "mengsel" (mengsel) 42 "malt" en Schotse graan, zorgvuldig geselecteerd om soepel en afgewogen smaken geven.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

De producent

Justerini & Brooks

Justerini & Brooks

Elke keer dat u J&B drinken, 42 verschillende whisky's passeren je lippen. Deze whisky's zijn zorgvuldig gemengd om een ​​subtiele, zachte en complexe smaak te creëren. Het delicate evenwicht is wat geeft J&B zijn onderscheidend vermogen. Als je het mengen nog een whisky, het verschil merken.

Meer over het wijnhuis

Prijzen

2014 Gold Medal Premium Blends - The Scotch Whisky Masters (The Spirits Business)2014 Bronze Scotch Whisky Blended - Internatinal Wine & Spirit Competition2013 Silver Scotch Whisky Blended - Internatinal Wine & Spirit Competition

Reviews van J&B

4

42 klantbeoordelingen
 • 5
  4
 • 4
  36
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor J&B:Waarderen J&B:

4/5

OK, maar ik heb betere gehad.
Meer zien,

J&B

0 /5

Elwhiskydelmes bekijken:
Kleur: Licht stro.

Aroma: Het goede nieuws is positief integratie van alcohol, maar de neus is erg zwak en hebben om zich te verdiepen diep om iets te waarderen. Licht zoet, de eiken vat gezien in zijn hints van noten en hout.

Smaak: In tegenstelling tot de mond, sterke aanwezigheid van alcohol, is niet sterk, maar eerder dominant. Misschien omdat ze zo'n lui whisky aroma's en smaken overheersen maakt alcohol. Het is vrij droog, citrus en als je hard zoeken, gerookt.

Finale: Nonexistent, niets te melden.
Meer zien
,

J&B: Infinidad de mejores posibilidades

4 /5

- Tweeënveertig verschillende Scotch malt en Scotch graanwhisky gemengd om een ​​subtiele maar rijke en complexe smaak van J & B Rare maken.
- De zachte smaak van de vele fijne scotch malt whisky's, voornamelijk uit de regio Speyside van Schotland, is fijn opgefrist en onthuld door zorgvuldig gekozen Scotch grain whisky's J & B geven Rare zijn zeer onderscheidend en evenwichtig karakter.
Meer zien
,

J & B Rare

3.5 /5

Niets te zeggen. Snelle levering, Impeccable
Meer zien
,
Meer zien