• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

J&B

Justerini & Brooks (Whisky)

19,10€ 18,11€ + 19,90€ Verzending (7 dagen)

114,60€ 108,66€ + 19,90€ Verzending (7 dagen)

229,20€ 217,32€ + 25,90€ Verzending (7 dagen)

19,10€ 18,11/stuk

Bespaar 0,99€! (-5%)

Verzending: Etilika NL (Italië)

Je ontvangt 0.24 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

You will like to know that...

J&B is een echt icoon. Het is geïnspireerd door een Italiaan, gecreëerd in Londen en gedistilleerd in Speyside, en is een van de beroemdste whisky's ter wereld. Voor de uitwerking ervan worden 42 pure whisky's van Speyside-mout en graan vermengd met veel kennis, gebruikt om die smaak zo subtiel, zacht en complex te maken dat deze kenmerkend wordt.

Een van de geheimen van het historische succes van J&B zijn de Speyside malt whisky's, welke frisheid en die fruitige smaak brengen die zo kenmerkend is, met het mengsel van sommige van de ]beste Schotse graanwhisky's, die helpen om de specifieke smaken van de verschillende moutsoorten te benadrukken.

Om nog meer te genieten van J&B, raden we u aan om ervan te genieten in de J&B Ginger Ale twistcocktail (1 deel J&B, 3 delen Ginger Ale, 4 druppels bitters en een schijfje limoen en ijs) of in de Classic J&B en cola en niet te vergeten een paar druppels bitter en een schijfje sinaasappel toevoegen. Uitstekende manier om een glaasje te delen met vrienden!

Kenmerken · J&B

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Justerini & Brooks
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Prijzen: 2014 Gold Medal Premium Blends - The Scotch Whisky Masters (The Spirits Business)
2014 Bronze Scotch Whisky Blended - Internatinal Wine & Spirit Competition
2013 Silver Scotch Whisky Blended - Internatinal Wine & Spirit Competition
Land: Schotland
Soort Whiskey: Blended
Soorten: Scotch

Beschrijving · Justerini & Brooks

J&B

PROEFNOTITIES:

 • Vista: De J&B is geel met gouden highlights
 • Neus: Deze mix van whisky uitzendt geuren gedomineerd door citrus, met hints van vanille en verkoold hout.
 • Smaak: De aanval is levendig en evenwichtige ontwikkeling in de mond, het fruit, de kortste afwerking is licht.

AGE: minstens 3 jaar.

PRODUCER: eigendom van de multinational Diageo, het merk J&B heeft veel eigenaren gehad in haar lange geschiedenis die teruggaat tot de achttiende eeuw. Geboren onder de impuls van een Italiaanse handelaar G.Justerini is na het invoeren van A.Brooks in de samenleving als de laatste naam, de eerste som van de twee eigenaren weer tot leven. Het was tijdens het verbod dat het merk zijn plaats om het wereldwijde succes van vandaag te vinden.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Impossible niet weet dat de J&B, de legendarische whiskey merk en een van de best verkopende mode. Zijn aanwezigheid in alle clubs en bars zijn niet alleen vanwege de lage prijs, maar ook vanwege hun neiging om heel goed te trouwen met andere alcohol of frisdrank, dus het is een uitstekende keuze voor alle soorten cocktails. De J&B is een "mengsel" (mengsel) 42 "malt" en Schotse graan, zorgvuldig geselecteerd om soepel en afgewogen smaken geven.

ALCOHOL: 40%

Justerini & Brooks

Elke keer dat u J&B drinken, 42 verschillende whisky's passeren je lippen. Deze whisky's zijn zorgvuldig gemengd om een ​​subtiele, zachte en complexe smaak te creëren. Het delicate evenwicht is wat geeft J&B zijn onderscheidend vermogen. Als je het mengen nog een whisky, het verschil merken. Het...

Justerini & Brooks Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over J&B

Topdrinks

Gepubliceerd op 08.59

4/5

J&B

J&B whisky is het mengen van 42 verschillende soorten mout en graanwhisky van regio Speyside in Schotland. Zijn manier van harmonisatie van dit mengsel is wat geeft dit merk leiderschap in de wereld van whisky. De master blender heeft een belangrijke rol om dit effect.
Whiskey J&B wordt geproduceerd en gedistribueerd door het bedrijf Diageo, de wereldleider in zijn sector. Het is de tweede meest geconsumeerde whisky in de wereld alleen achter Johnnie Walker. Justerini en Brooks werd opgericht in 1749, de vereniging van de Bolo? Giacomo Justerini is Engels en zijn partner George Johnson.
In 1831 werd het bedrijf gekocht door Alfred Brooks. Whisky is een blended whisky J&B, namelijk het resultaat van het mengen van verschillende whisky.
PAIRING:
Whiskey gemakkelijk te combineren en makkelijk te drinken; simpel en veelzijdig. Naast de klassieke alleen of in combinatie duurt. We raden u aan het maken van ijs en ginger ale in een glas.
PROEFNOTITIES:

Uitzicht: In het licht amber gepresenteerd.
Neus: De neus is zacht maar intens.
Smaak: De smaak is zacht en zoet, met verse aroma's van groen fruit, zoals peer en appel. Tot slot ontstaat vanillesmaak, zoetheid van honing en turf final touch.
J&B Whiskey Alcohol: 40 graden

Meer meningen over J&B

Jeremy Henwood

Gepubliceerd op 10.09

4 /5

OK, maar ik heb betere gehad.
Elwhiskydelmes com

Gepubliceerd op 08.08

0 /5

J&B: Infinidad de mejores posibilidades

Elwhiskydelmes bekijken:
Kleur: Licht stro.

Aroma: Het goede nieuws is positief integratie van alcohol, maar de neus is erg zwak en hebben om zich te verdiepen diep om iets te waarderen. Licht zoet, de eiken vat gezien in zijn hints van noten en hout.

Smaak: In tegenstelling tot de mond, sterke aanwezigheid van alcohol, is niet sterk, maar eerder dominant. Misschien omdat ze zo'n lui whisky aroma's en smaken overheersen maakt alcohol. Het is vrij droog, citrus en als je hard zoeken, gerookt.

Finale: Nonexistent, niets te melden.
Anoniem

Gepubliceerd op 08.59

4 /5

J & B Rare

- Tweeënveertig verschillende Scotch malt en Scotch graanwhisky gemengd om een ​​subtiele maar rijke en complexe smaak van J & B Rare maken.
- De zachte smaak van de vele fijne scotch malt whisky's, voornamelijk uit de regio Speyside van Schotland, is fijn opgefrist en onthuld door zorgvuldig gekozen Scotch grain whisky's J & B geven Rare zijn zeer onderscheidend en evenwichtig karakter.
Gerelateerde meer opinies over J&B »

Samenvatting van beoordelingen

(42 meningen)
 • 5 sterren
  4
 • 4 sterren
  36
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 42 comments »

Top aanbiedingen Whisky