Johnnie Walker Green Label 15 Years

John Walker & Sons (Whisky)

59,95€ + 7,95€ Verzending (10 dagen)

359,70€ + 7,95€ Verzending (10 dagen)

479,60€ + 9,95€ Verzending (10 dagen)

59,95/stuk

Verzending: Fruendus

Je ontvangt 0.8 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Johnnie Walker Green Label 15 Years (59,95€) vab distilleerderij John Walker & Sons: een whisky Blended Malt van oorsprong uit Schotland met 43º alcoholgraad.

Kenmerken · Johnnie Walker Green Label 15 Years

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: John Walker & Sons
Volume: 70cl Andere volumes
1L, 75cl en 200ml
Alcoholpercentage: 43%
Prijzen: 2016: Best Blended Scotch Whisky (All Categories - 96.8) - The International Whisky Competition
2017: Double Gold Medal (Best Blended Scotch) - San Francisco World Competition
Land: Schotland
Serveertemperatuur: 18-22ºC
Soort Whiskey: Blended Malt

Beschrijving · John Walker & Sons

Johnnie Walker Green Label 15 Years

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: gouden amber.
 • Neus: Sterk en goed in balans. Na eiken en cederbomen, gemaaid gras en vers fruit en peper, vanille en sandelhout.
 • Smaak: kruidig ​​en zoet met een lichte vanille, sandelhout en zeezout. typische vet en onderscheidende rokerige smaak. De afwerking is diep en langdurig.

PRODUCER: De Johnnie Walker whisky merk dranken Diageo is de best verkopende Scotch whisky beste in de wereld; productie dateert uit de 1865 In 2012, de populaire Johnnie Walker Green Label 15 Years is opgeroepen, maar de nieuwe productie weer sinds 2016 als gevolg van de vele verzoeken van de klant. Het is een unieke mix van Johnnie Walker, die is gemaakt uitsluitend uit malts. Schotland produceert een grote variatie in hun nationale drank, de vermetele macht van de Schotse westkust en eilanden om de zachte fijnheid van het Oosten.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: De productie van Schotse whisky is een oude kunst die na verloop van tijd en verfijnd is geëvolueerd. Deze unieke Scotch bestaat uit een perfect gepaarde mengsel Speyside, Highland, laagland en IJsland mout. Na de gemoute granen, gedroogd en gemengd met water om de alcohol te verlagen, de fermentatie van de most plaatsvindt. Vervolgens wordt een dubbele destillatie uitgevoerd om het watergehalte te verminderen en de alcoholconcentratie en smaak. Na het mengen van de vier malts Johnnie Walker Green Label 15 Years in de leeftijd van ten minste 15 jaar in de Amerikaanse eiken vaten en Europa.

ALCOHOL 43%

John Walker & Sons

Bijna twee eeuwen van vooruitgang en illusies en een whisky van de hoogste kwaliteit te combineren tot 5 nep Johnnie Walker blends te creëren. Ontdek de heerlijke smaken van de grootste Scotch Huis in de wereld. RED LABEL: een willekeurig karakter. Veelzijdig en levendig. Ideaal om te mengen,...

John Walker & Sons Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Johnnie Walker Green Label 15 Years

Drinksupermarket

Gepubliceerd op 12.41

4/5

Johnnie Walker Green Label 15 Years

Geselecteerd door de World's Best BartendersJohnnie Walker Green Label is een rijke mix met alleen malts, afkomstig uit de vier hoeken van Schotland. De van nature levendige smaken bieden ongeëvenaarde diepte, inhoud en intensiteit. Elk van de malts is speciaal geselecteerd door de Master Blender

Meer meningen over Johnnie Walker Green Label 15 Years

Igor Zunic

Gepubliceerd op 11.04

4.5 /5

Johnnie Walker Green Label

past bij mij
Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

Johnnie Walker Green Label 15 Year old

- Back by popular demand!
- De individuele malt kenmerken van de volwassen malt whisky in JOHNNIE WALKER Green Label zijn perfect in balans, waardoor intense aroma's van fris gemaaid gras en vers fruit met hout rook, peper, diep vanille en sandelhout en een diepte van karakter die net is niet mogelijk van de ene malt whisky alleen. Jim Beveridge, JOHNNIE WALKER Master Blender.
- De unieke smaakprofiel van Johnnie Walker Green Label is een gevolg van de zorgvuldige afweging van de vier belangrijke handtekening stijlen, vertegenwoordigd door Talisker, Linkwood, Cragganmore en Caol Ila.
- Talisker van het Isle of Skye, met zijn houten rook, peper, eik en rijke vruchten, geeft het mengsel kracht en de diepte van karakter.
- Linkwood, een opvallende Speyside malt, voegt de finesse met zijn lichte tuin vruchten en bloemen en cederhout notities.
- Cragganmore, een zoete en geurige Speyside mout, geeft het mengsel een uitzonderlijk moutig hart en hints van zoete houtrook en sandelhout.

Caol Ila, het eiland Islays best bewaarde geheim, is een heel bijzondere malt waarin een element van de maritieme mysterie brengt via zijn aantekeningen van rijke fruit, drogen zeezout en turf rook, elke toe te voegen aan de natuurlijke intensiteit van de Johnnie Walker Green Label.
Pablo Silva Villar

Gepubliceerd op 08.15

5 /5

Johnnie Walker Green Label

snelle verzending
Gerelateerde meer opinies over Johnnie Walker Green Label 15 Years »

Samenvatting van beoordelingen

(30 meningen)
 • 5 sterren
  2
 • 4 sterren
  27
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.1/5

Op basis van 30 comments »

Top aanbiedingen Whisky