Trends:

Whisky

Lagavulin Offerman Edition Limited Release 11 Jaren 75cl

75cl

222,17€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Lagavulin Distillery
Volume: 75cl
Alcoholpercentage: 46%
Whisky vervaardigd door Lagavulin Distillery , Lagavulin Offerman Edition Limited Release 11 Jaren 75cl is een gedistilleerde drank die een alcoholgraad van 46º heeft. 4 puntos sobre 5 es la valoración media de Lagavulin Offerman Edition Limited Release 11 Jaren 75cl volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Lagavulin Offerman Edition Limited Release 11 Jaren 75cl

Lagavulin Offerman Edition Limited Release 11 Jaren 75cl

Producent: Lagavulin Distillery

categorie: Whisky

Meer zien

De producent

Lagavulin Distillery

Lagavulin Distillery

De distilleerderij van Lagavulin dateert officieel van 1816, toen John Jonston en Archibald Campbell twee distilleerderijen gebouwd op de site. Een van hen werd Lagavulin, de overname van de andere-die men is niet precies bekend. De verslagen tonen aan illegale distillatie in minstens tien illegale stokerijen op de site zo ver terug als 1742, echter. In de 19e eeuw, een aantal juridische strijd volgde met hun buurman Laphroaig, bracht na de distilleerder op Lagavulin, Sir Peter Mackie, verhuurd de Laphroaig distilleerderij. Er wordt gezegd dat Mackie geprobeerd Laphroaig's stijl te kopiëren. Omdat het water en turf op Lagavulin eigen terrein verschilde van die bij Laphroaig's, het resultaat was anders. De Lagavulin distilleerderij is gelegen in de stad met dezelfde naam.

Meer over de producent

Reviews van Lagavulin Offerman Edition Limited Release 11 Jaren 75cl

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Lagavulin Offerman Edition Limited Release 11 Jaren 75cl:Waarderen Lagavulin Offerman Edition Limited Release 11 Jaren 75cl:

4 /5

Meer zien
,

Van mijn favorieten

Andere producten van dezelfde distilleerderij