Trends:

Schotland

Laphroaig Quarter Cask

70cl Inhoud

Laphroaig Quarter Cask

54,15€
54,15€
Winkel: Odyssée-Vins NL (Frankrijk) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 4 - 6 dagen
Verzendkosten: 22,20€

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Laphroaig Distillery
Volume: 70cl Andere volumes
50ml en 1L
Alcoholpercentage: 48%
Land: Schotland
Soort Whiskey: Single Malt
Laphroaig Quarter Cask (54,15€): een whisky Single Malt van distilleerderij Laphroaig Distillery afkomstig uit Schotland met 48º alcoholgehalte.

Omschrijving van Laphroaig Quarter Cask

Laphroaig Quarter Cask

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Amber met hints van oud goud
 • Geur: Groot, stevig. Het wordt gekenmerkt door noten van chocolade en turf vet. Een ventilatie, evolueert op gejodeerd en zout noten (vis) en op citrusvruchten (sinaasappel).
 • Smaak: Evenwichtige en zeer fruitig, ontwikkelt op het gebraad. Opmerkingen van teer, rubber en zoete specerijen. Lang, duurt ongeveer exotische vruchten (mango, passievrucht) en balsamico (hardhout) van grote frisheid.

ALCOHOL: 43% Vol

Land: Schotland

Meer zien

De producent

Laphroaig Distillery

Laphroaig Distillery

"Er zijn 3 belangrijke ingrediënten voor het maken Laphroaig - gerst, water, en Gist, maar het geheime ingrediënt is het volk."

Meer over het wijnhuis

Reviews van Laphroaig Quarter Cask

4

23 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  23
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Laphroaig Quarter Cask:Waarderen Laphroaig Quarter Cask:

4 /5

Door het nemen van gedeeltelijk gerijpt whisky en veroudering in een kwart vat hebben Laphroaig een prachtige whisky die langzaam opbouwt smaak in de mond gemaakt.
Meer zien
,

4 /5

Laphroaig Quarter Cask in 70 cl fles, scotch premium zachte zoetheid en voelt fluweelzacht aan, dan is de intense veen exclusieve Laphroaig verschijnt.
Meer zien
,

4 /5

Laphroaig - Quarter Cask - 48% als gevolg van de fenolische karakter, Laphroaig heeft een grote reputatie met fans. Geen wonder dat de distilleerderij is eigenaar van zijn eigen moeras in staat om op voorraad voor de komende 4000 jaar. Laphroaig zal nooit verliest zijn karakter en dus haar bewonderaars en tegenstanders als een turfachtige malt kan ook unaniem: zelfs het water uit de bron van Loch Kilbride wordt gefilterd door veen!
Meer zien
,
Meer zien