Trends:

Japan

Nikka Coffey Grain

70cl Inhoud

Nikka Coffey Grain

60,95€
60,95€
Winkel: Fruendus Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 10 dagen
Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen. Andere opties

Andere verzendmethoden:

Levering in winkel beschikbaar - GRATIS

Je kunt de bezorgwijze selecteren verderop in het bestelproces.

Verzendkosten: 7,95€

Je hoort vast graag dat…

Nikka Coffey Grain is een 100% Japanse graanwhisky gemaakt met de gerenommeerde Coffey-distilleerketels, in de Miyagikyo-distilleerderij. Masataka Taketsuru waardeerde de kenmerken van dit type kolven dat de smaken van de ingrediënten behoudt en een onderscheidende textuur creëert. Met een meesterlijke visie besloot hij deze unieke destillatiestijl op zijn whisky toe te passen en zo iets ongeëvenaards te bereiken. Laat u zich door exotische whisky's verleiden? Dit zal u beste keuze zijn! Door de Japanse Nikka-whisky zult u de eenvoud en verfijning van een onverwachte en heerlijke smaak waarderen. In de mond geeft het u complexe, zoete en zachte aroma's die u helpen de schoonheid van een graanwhisky opnieuw te ontdekken.

De Nikka Coffey Grain is een van de twee whisky's die de Nikka-distilleerderij brouwt met Coffey-distilleerketels. De naam van deze ketels komt van de maker, Eneas Coffey, een Ier wiens distilleerketels in 1963 een lange reis maakten van Schotland naar Japan.

Onder Japanse whisky's is dit ongetwijfeld een zeldzaamheid, omdat het voornamelijk uit maïs wordt gedistilleerd. Het is geen gewone whisky: in de mond zal het worden onthuld als enigszins exotisch, fruitig en uniek, waar u de laatste tonen van maïs zult vinden, zoet en levendig. Deze sterke drank is de ideale aanvulling voor avonturiers, diegenen die een stap verder durven te gaan, op zoek naar een zeer onconventionele whisky.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Nikka Distilling Company
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 45%
Land: Japan

Omschrijving van Nikka Coffey Grain

Nikka Coffey Grain

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Whisky Nikka Coffey Grain heeft een lichtgele kleur met gouden reflecties discrete
 • Geur: Notities van tropisch fruit, kokos en banaan.
 • Mond: Een rijke milde zoete smaak, met een hint van vanille wafer. Een delicate afdronk met een vleugje citrus en honing.

ALCOHOL: 45%

LAND: Japan

Meer zien

De producent

Nikka Distilling Company

Nikka Distilling Company

Van de twee malt whisky distilleerderijen Nikka Yoichi lekkerder, mannelijke en turf mout aroma's. De whisky krijgt zijn verschillende aroma en lichaam directe verwarming distillatie, waarbij de stills worden verwarmd met houtskoolgrillen fijn poeder - de traditionele methode die zelden gebruikt vandaag, zelfs in Schotland.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Nikka Coffey Grain

4.1

24 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  23
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Nikka Coffey Grain:Waarderen Nikka Coffey Grain:

5/5

een uitstekend product bijzonder
Meer zien,

Nikka Coffey Grain

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Whisky Nikka Coffey Grain heeft een lichtgele kleur met gouden reflecties discreteGeur: Notities van tropisch fruit, kokos en banaan.Mond: Een rijke milde zoete smaak, met een hint van vanille wafer. Een delicate afdronk met een vleugje citrus en honing.ALCOHOL: 45%LAND: Japan
Meer zien
,
Meer zien