Trends:

Whisky

Port Charlotte Scottish Barley

70cl

70,15€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Bruichladdich Distillery
Volume: 70cl Andere volumes
Land: Schotland
Soort Whiskey: Single Malt
De distilleerderij Bruichladdich Distillery biedt ons Port Charlotte Scottish Barley aan, een whisky Single Malt afkomstig uit Schotland.

Bereiding van Port Charlotte Scottish Barley

Port Charlotte Scottish Barley

Producent: Bruichladdich Distillery

categorie: Whisky

Meer zien

De producent

Bruichladdich Distillery

Bruichladdich Distillery

Bruichladdich is gelegen op de Westelijke Eilanden - Oirthir Gaidheal, de kust van de Kelten, het land van de buitenstaander. De grondstoffen zijn van het grootste belang. 100% Schotse gerst wordt gebruikt als ze geloven dat heet "Scotch" voor een reden. Het is de burgemeester distilleerder van organische gerst in Schotland en ze zijn instrumenteel in de steun voor de biologische landbouw in de single malt categorie geweest. Het water komt van boer en vriend James Brown's Octomore boerderij op de heuvel achter het Port Charlotte magazijn als ze geloven in de gemeenschap.

Meer over de producent

Reviews van Port Charlotte Scottish Barley

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Port Charlotte Scottish Barley:Waarderen Port Charlotte Scottish Barley:

4 /5

Merk: Bruichladdich | Land: Schotland | Regio: Islay | Type: Scotch Whisky | Volume: Bottle (70cl) | Naam: Single Malt Scotch Whisky | School Alcohol: 50. 0% / Vol. | Beschrijving: Neus: rokerige, aardse geur met accenten tar laat geen ruimte voor twijfel over bestaan: het is inderdaad een Port Charlotte. We raden citroen, perzik en druif. Vanillestokjes, kokosnoot room en chocolade te maken dan hun uiterlijk als gevolg van de vergrijzing in de Amerikaanse eik. Een paar minuten laten rusten citroentaart aroma's van witte chocolade en yoghurt vissen ontvouwen, omhuld door een hint van rook, als een fluwelen deken. Bouche gejodeerd noten die u nemen aan de Atlantische kust. De droge turf rook, toffee en appelmoes domineren de proeverij. Berlingots citroen en onzin van Cambrai onthullen hun hebzuchtige en ondeugende geur, in evenwicht gehouden door de bijsmaak van gemalen witte peper. Turfrook is licht in de mond, de geneeskrachtige fenolen zijn ze niet eerder denken kolen en teer. In de aanloop naar de finale, de drank is meer zacht en licht, het geeft een marien bloemen en verfrissende bries. Het milde eiken en gerst is perfect met droge turf rook. Finale: het vuur van turf en teer voldoen zout spray,
Meer zien
,

4 /5

Alcoholgehalte - voor douane Capaciteit 50 - Voor de douane 70 Type van alcohol - voor Customs Andere Spirits Product Type Whisky Castle / Huis Port Charlotte Cuvée Barley Classification Single malt Capaciteit 70cl alcoholgehalte 50º Subregion Islay Land van originele Schotland distilleerderij Bruichladdich Bereiding zonder kleurstof, koude filtratie. Beoordelingen Bourbon vat rijping 87. Whiskybase 31/100 (maart 2014) proefnotities ongebruikelijk gezocht amateurs. De Port Charlotte Barley titel op 50º naar sensatie, dit is zeker een nieuwe Grand Whisky Islay, die u zal betoveren. Aperitief Food pairing verschepen en Behandeling karton versterkte Legal Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, drink met mate. nettogewicht in kg 1300 g verpakt in kg 1 300 kg
Meer zien
,

4 /5

Deze uitstekende multi-vintage 'Port Charlotte Scottish Barley werd gemaakt door Jim McEwan aan de elegantie en finesse van deze zwaar turfrijke destillaat te tonen. Zeer rijk in de mond, met veel karakter. Een unieke venige single malt complexiteit, in combinatie met finesse aangeboden door de langzame destillatie in speciale stills van de distilleerderij. De zoetheid van de gemoute gerst rook, contrasteren mooi met mariene frisheid van deze Port Charlotte. Ash, kruidige tonen (Ceylon thee).
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij