Trends:

Whisky

Speyburn Connoisseurs Choice 2006

70cl

80,10€ (Richtprijs)

Kenmerken

Oogstjaar: 2006 Andere wijnjaren
1991 en 1989
Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Gordon & MacPhail
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 59.2%
Land: Schotland
Gordon & MacPhail produceert deze Speyburn Connoisseurs Choice 2006 , een whisky herkomstig uit Schotland en met 59.2º alcoholgraad.

Bereiding van Speyburn Connoisseurs Choice 2006

Speyburn Connoisseurs Choice 2006

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: licht amber kleur met gouden tinten.
  • Neus: Aromatische toetsen gekonfijte tropische vruchten; Zij wijst op de banaan en ananas. Met hints van honing, geroosterde amandelen, gerookte hout en specerijen.
  • Smaak: zoet overwegend met een vleugje citrus smaak. Zij wijst op de smaak van ananas, zwarte peper en gember. Deze whisky heeft een fluweelachtige textuur in de mond.

PRODUCER: Gordon & MacPhail.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Dit scotch gebeurt malteando verschillende granen en destilleren in traditionele koperen ketels. De alcohol whisky verminderd door mengen met zuiver bronwater. Deze whisky is gerijpt in Amerikaanse eiken vaten voor 12 jaar. Het moet worden geconsumeerd met ijs, alleen of verdund in water, om hun smaken en aroma's te maximaliseren. Het kan echter ook gemengd worden met andere geesten om cocktails te maken.

ALCOHOL: 59,2%

Meer zien

De producent

Gordon & MacPhail

Gordon & MacPhail

Gordon & MacPhail is een onafhankelijke bottelaar en distilleerder van Scotch Whiskey, opgericht in 1895 en gevestigd in Elgin in het noordoosten van Schotland. Het is een familiebedrijf dat eigendom is van de familie Urquhart.

Meer over de producent

Reviews van Speyburn Connoisseurs Choice 2006

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Andere producten van dezelfde distilleerderij