Trends:

Whisky

Springbank Campbeltown Edition 18 Jaren 2018

70cl

164,72€ (Richtprijs)

Kenmerken

Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Springbank Distillers
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 46%
Springbank Distillers vervaardigt deze Springbank Campbeltown Edition 18 Jaren 2018 , een whisky die een alcoholgraad van 46º bevat. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Springbank Campbeltown Edition 18 Jaren 2018 met 4 punten over 5.

Bereiding van Springbank Campbeltown Edition 18 Jaren 2018

Springbank Campbeltown Edition 18 Jaren 2018

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Intense en diepe kleur geoxideerd koper.
 • Neus: geroosterde bananen, honing en taartjes met de kust raakt. Rook, wind en sterke zoute strand zoete vanille mout en zoet, wat donkere vruchten.
 • Smaak: Opent een groot, kruidig ​​en smakelijke manier, met aantekeningen van chili, dennen, citrus, anijs en fruit rijk. In de afwerking wordt opgemerkt voor zijn op smaak gebracht gelei lang, zout chocolade, met aantekeningen gerookte fruit.

PRODUCER: Springbank.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Een single malt gerijpt won meerdere prijzen 80% van de ex-Sherry vaten en 20% ex-bourbon vaten.

ALCOHOL: 46%

Meer zien

De producent

Springbank Distillers

Springbank Distillers

De Springbank-distilleerderij is een familiebedrijfseigen maltwhiskydistilleerderij op het schiereiland Kintyre in het westen van Schotland. Het is eigendom van J & A Mitchell & Company, die ook eigenaar is van de Glengyle-distilleerderij, de oudste onafhankelijke bottelaar, William Cadenheads en verschillende blended scotch-labels. Springbank is in 1828 gelicenseerd en is een van de laatst overgebleven producenten van single malt whisky's in Campbeltown, een gebied dat ooit meer dan dertig actieve distilleerderijen had.

Meer over de producent

Reviews van Springbank Campbeltown Edition 18 Jaren 2018

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Springbank Campbeltown Edition 18 Jaren 2018:Waarderen Springbank Campbeltown Edition 18 Jaren 2018:

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Intense en diepe kleur geoxideerd koper.Neus: geroosterde bananen, honing en taartjes met de kust raakt. Rook, wind en sterke zoute strand zoete vanille mout en zoet, wat donkere vruchten.Smaak: Opent een groot, kruidig ​​en smakelijke manier, met aantekeningen van chili, dennen, citrus, anijs en fruit rijk. In de afwerking wordt opgemerkt voor zijn op smaak gebracht gelei lang, zout chocolade, met aantekeningen gerookte fruit.PRODUCER: Springbank.LAND: Schotland.DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Een single malt gerijpt won meerdere prijzen 80% van de ex-Sherry vaten en 20% ex-bourbon vaten.ALCOHOL: 46%
Meer zien
,

Springbank Campbeltown Edition 18 Years 2018

Andere producten van dezelfde distilleerderij