• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Tormore 16 Ans

Tormore (Whisky)

72,30€ + 22,20€ Verzending (4 - 6 dagen)

470,70€ + 20,00€ Verzending (4 - 6 dagen)

941,40€ + 25,00€ Verzending (4 - 6 dagen)

72,30/stuk

Verzending: Odyssée-Vins NL (Frankrijk)

Je ontvangt 0.96 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

Tormore vervaardigt deze Tormore 16 Ans (72,30€), een whisky Single Malt van oorsprong uit Schotland en waarvan de alcoholgraad 48º is.

Kenmerken · Tormore 16 Ans

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Tormore
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 48%
Land: Schotland
Soort Whiskey: Single Malt

Beschrijving · Tormore

Tormore 16 Ans

PROEFNOTITIES VAN Tormore 16 Ans:

 • Kleur: oud goud, koperkleurig oranje reflecties.
 • Neus: bedwelmende, stevig, gemoute gerst, heide honing, gekonfijt fruit (perzik, abrikoos), exotische (kiwi, cumbava), een opmerkelijke volheid, vanille-ijs en kokos.
 • Smaak: zowel delicate en weelderige, exotische vruchten (mango, passievrucht), een verbazingwekkende balans zout, melkzuur, noten van melkchocolade, verse walnoten en vanille, een aangename bitterheid van de vrucht (perzik huid).

PRODUCER: Tormore.

LAND: Schotland.

ALCOHOL: 48%

Tormore

Tormore Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Tormore 16 Ans

Territoire Whisky

Gepubliceerd op 08.42

4/5

Tormore 16 Ans

Scotch Whisky Tormore 16 jaar.
Hier is de nieuwe Scotch Tormore, een 16 jaar oud met rijke smaken en complexe gerijpt in Amerikaanse eiken vaten (Amerikaanse eik) en niet-chill gefilterd om zijn karakter meer vrijelijk te uiten.
De officiële bottelingen Tormore zijn zeldzaam en toch nader ingaan, we hebben allemaal zo niet al geproefd tenminste gezien. . . Sterker nog, terwijl de distilleerderij behoort tot de groep Pernod (Chivas Brothers) Tormore in de samenstelling van deze mengsels of Long John Ballantine's. En toen proefde voor het eerst in deze versie, je vraagt ​​je af waarom het was niet gebotteld zodra een single malt?
Dus niet bedierf onze plezier en geniet van volledige toegang tot deze Tormore 16 jaar denken in vele opzichten, door zijn uitbundigheid fijne, mooie gebouwen van deze distilleerderij ontworpen in de late jaren '50 door Sir Albert Richardson van de Koninklijke Academie, en wanneer het gebrek aan koude filtratie geven Tormore 16 jaar een dikker lichaam weer in balans fijn door zijn alcoholgehalte hoger is een mooie set vrij zoet en heerlijk. Kortom een ​​ideale rijping voor een onstuimige mout, zalvende, met fruitige, frisse en bloemen, ondertekende de Master Distiller Neal Corbett. Origin Speyside unpeated.

Meer meningen over Tormore 16 Ans

XO-vin

Gepubliceerd op 04.51

4 /5

Een whisky naar de oude gouden kleur oranje koper hoogtepunten. De neus is bedwelmende, boerderij. Het gaat onmiddellijk naar het essentiële, dat wil zeggen, gerstemout, heide honing, gekonfijt fruit (perzik, abrikoos), exotische (kiwi, cumbava). De set is een opmerkelijke volheid. Vanille-ijs en kokos komen als en dek af met een witte film olfactorische palet. De mond is zowel delicaat en uitbundige. Exotische vruchten (mango, passievrucht) opeens binnenvallen het paleis. Eenmaal voorbij deze inleiding dat de neus niet noodzakelijkerwijs kondigde ze vertoonden een prachtig zout balans. Melkzuur, het strekt zich uit over melkchocolade noten, verse noten en vanille. Bij As, een mooie bitter fruit (perzik huid) jassen het gehemelte. De afdronk is lang, gespannen. Zijn pittige register is ingesteld. Zwarte peper, verse gember en kruidnagel zijn er om te getuigen. Ze verzacht nauwelijks en dan biedt aan wat vers fruit (ananas, rijpe appel) genieten. De smaak is hebzuchtig (Calisson Aix) en de lege glas is aards en land (paardenbloem, madeliefje).
Vintage and co

Gepubliceerd op 03.35

4 /5

Niet bederven ons plezier en geniet van volledige toegang tot deze 16 jaar die doet denken in vele opzichten, door zijn uitbundigheid fijne, mooie gebouwen van deze distilleerderij in de late jaren '50 ontworpen door Sir Albert Richardson van de Koninklijke Academie
Luxurious Drinks BV

Gepubliceerd op 12.56

4 /5

Tormore 16 Jaar Gift Box is erg mooi Whiskey uit Schotland met een alcoholpercentage van 48% Volume 0, 7 Liter

Samenvatting van beoordelingen

(6 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  6
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 6 comments »

Top aanbiedingen Whisky