Trends:

Schotland

William Lawson's 2L

2L Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: William Lawson's Distillery
Volume: 200cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Schotland
Soort Whiskey: Blended
William Lawson's Distillery is de vervaardiger van William Lawson's 2L (24,15€), een whisky Blended geproduceerd in Schotland met een alcoholgraad van 40º.

Beschrijving van William Lawson's 2L

William Lawson's 2L

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: De William Lawson's 2L is amber met zachte gouden tinten.
 • Neus: De vrucht domineert algemene stemmen zijn aromatische palet is de gebakken appel, vergezeld van nota's van banaan en discrete mout.
 • Smaak: De aanval is eerlijk en evenwichtig mond, tussen appel en karamel, en dan verschijnen granen noten. De afwerking is vrij kort en houtachtig.

AGE: minstens 3 jaar.

PRODUCER: Als William Lawson heeft bestaan, en dit mengsel van whisky gemaakt in de negentiende eeuw, introduceerde het bedrijf snel ontsnappen, en ook van hand tot hand door de jaren heen. Echter, de formule is nog steeds een groot succes, omdat het gelijknamige merk is een van de best verkopende in de wereld en is vooral gewaardeerd voor zijn makkelijk te drinken en te mengen in cocktails.

LAND: Schotland

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Ik heb gewerkt in Ierland, werd William Lawson ongetwijfeld inspireerde de whisky nu ziet meer te creëren zoals de Ierse whisky whisky's. Daarom is, in tegenstelling tot de Schotse traditie, dit mengsel is helemaal niet turf en geeft zeer fruitig en zoet. Na destillatie veroudering rustig in de Amerikaanse eiken vaten gedurende ten minste 3 jaar.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

Prijzen

2014 Master Standard Blends - The Scotch Whisky Masters2014 Silver Scotch Whisky Blended - International Wine & Spirit Competition2013 Gold Standard Blends - The Scotch Whisky Masters2013 Silver Scotch Whisky Blended - International Wine & Spirit Competition

Reviews van William Lawson's 2L

4

5 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  5
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor William Lawson's 2L:Waarderen William Lawson's 2L: