Trends:

Accessoires voor het uitschenken van wijn

50 x Shrink Capsule voor het bottelen

5,75€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Accessoires voor het uitschenken van wijn (Accessoires)
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Om Shrink Capsule Bottling. Je speelt 50 dient om de kurken te beschermen en verbeteren van de presentatie van onze flessen wijn zijn gebottelde wijn voor ons of dat we de kurk hebben vervangen, raden wij het gebruik van deze capsules. Presentatie set van 50 stuks. Fabrikant: Popy Wijn

Bereiding van 50 x Shrink Capsule voor het bottelen

50 x Shrink Capsule voor het bottelen

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Om Shrink Capsule Bottling. Je speelt 50 dient om de kurken te beschermen en verbeteren van de presentatie van onze flessen wijn zijn gebottelde wijn voor ons of dat we de kurk hebben vervangen, raden wij het gebruik van deze capsules. Presentatie set van 50 stuks.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het merk

Reviews van 50 x Shrink Capsule voor het bottelen

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor 50 x Shrink Capsule voor het bottelen:Waarderen 50 x Shrink Capsule voor het bottelen:

4 /5

Om de kurken te beschermen en verbeteren van de presentatie van onze flessen wijn zijn gebottelde wijn voor ons of waaraan we hebben de kurk vervangen, raden wij u aan deze capsules. Presentatie set van 50 stuks.
Meer zien
,

Cápsula Retráctil Para Embotellar. Juego 50 Uds.