Trends:

Accessoires Set Sommelier

Popy Wine (Accessoires voor het uitschenken van wijn)

59,16€ + 50,38€ Verzending (16 dagen)

59,16/stuk

Verzending: 50,38€ (16 dagen) door Accesorios del vino (Spanje)

Je ontvangt 0.79 punten voor elk product dat je koopt

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Sommelier Accessoires Set is een set van accessoires Sommelier. Bevat een kurkentrekker hendel voor moeiteloos openen van flessen, 2 reserve propellers, een soort schenktuit, een professionele folie snijder voor het snijden van alle soorten capsules, twee caps ontwerp aan de wijn thermometer behouden om de temperatuur van de wijn meten en verzamelt druppeltjes voor stalen kralen glijden op de fles doet het tafelkleed geen vlekken. Presentatie houten doos. PRODUCER: Popy Wijn

Kenmerken ·

Categorie:Accessoires voor het uitschenken van wijn (Accessoires)
Producent: Popy Wine

Beschrijving · Popy Wine

Accessoires Set Sommelier

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Sommelier Accessoires Set is een set van accessoires Sommelier. Bevat een kurkentrekker hendel voor moeiteloos openen van flessen, 2 reserve propellers, een soort schenktuit, een professionele folie snijder voor het snijden van alle soorten capsules, twee caps ontwerp aan de wijn thermometer behouden om de temperatuur van de wijn meten en verzamelt druppeltjes voor stalen kralen glijden op de fles doet het tafelkleed geen vlekken. Presentatie houten doos.

PRODUCER: Popy Wijn

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de...

Popy Wine Accessoires kopen:

Meer meningen over Accessoires Set Sommelier

Vinoole com

Gepubliceerd op 15.21

4 /5

Set de Accesorios para Sumiller

Bevat een kurkentrekker hendel om de flessen moeiteloos openen, 2 reserve propellers, een soort schenktuit, professionele foliesnijder allerlei capsules snijden, twee blokken ontwerp opslaan wijn thermometer de temperatuur van de wijn te meten en roestvrij druppels verzamelde de druppels naar beneden glijden de fles niet het tafelkleed vlek. Presentatie in houten doos.
Accesorios Del Vino

Gepubliceerd op 04.49

4 /5

Set de Accesorios Para Sumiller

Set de Accesorios Para Sumiller Is een set van accessoires Sommelier. Bevat een kurkentrekker hendel om de flessen te openen moeiteloos, 2 reserve propellers, typ een schenktuit, een professionele om allerlei capsules, twee blokken van het ontwerp op te slaan wijn foliesnijder gesneden; thermometer om de temperatuur van de wijn te meten en een roestvrij druppels verzamelen de druppels naar beneden glijden de fles niet het tafelkleed vlekken. Presentatie houten doos.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Accessoires voor het uitschenken van wijn