Trends:

Cups ID

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Accessoires voor het uitschenken van wijn (Accessoires)
Producent: Pulltex
Pulltex opgericht met het doel te vergemakkelijken en verbeteren van de service van wijn op de tafel, met een bescheiden lijn van wijnaccessoires. Momenteel is het merk van kurkentrekkers en wijnaccessoires belangrijkste markt, met meer dan 20 jaar ervaring in de fabricage van kurkentrekker voor wijnliefhebbers en professionals. Een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatie, design, originaliteit, functionaliteit en vooral voor de kwaliteit van haar producten. Pulltex biedt een volledig gamma van speciaal ontwikkelde producten voor elke fase van de wijn service.

Beschrijving van Cups ID

Cups ID

Pulltex opgericht met het doel te vergemakkelijken en verbeteren van de service van wijn op de tafel, met een bescheiden lijn van wijnaccessoires. Momenteel is het merk van kurkentrekkers en wijnaccessoires belangrijkste markt, met meer dan 20 jaar ervaring in de fabricage van kurkentrekker voor wijnliefhebbers en professionals.

Een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatie, design, originaliteit, functionaliteit en vooral voor de kwaliteit van haar producten.

Pulltex biedt een volledig gamma van speciaal ontwikkelde producten voor elke fase van de wijn service.

Meer zien

Reviews van Cups ID

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Cups ID:Waarderen Cups ID:

4 /5

Flexibel rubber, 10 stuks van verschillende kleuren om de bril te onderscheiden. Ideaal voor hapjes, cocktails, proeverijen en evenementen waar drankjes zijn gemengd. Ondersteuning voor het opslaan IDs samen in de lade. / Digitale thermometer ontworpen voor dagelijks gebruik. Voor het inschakelen van de thermometer, drukt u op de temperatuursensor in het centrum van de thermometer. Om het apparaat uit te schakelen, verwijdert u deze gewoon uit de fles. De ovale vorm (ondersteuning) biedt perfecte prestaties in alle soorten flessen.
Meer zien
,

Identificador de Copas

4 /5

De identifier van een bril is een praktische flexibele kunststof vlag voldoet aan de voet van een glas, onderscheiden kleur van de rest van de tafelbladen.
Meer zien
,

Identificador de Copas

4 /5

Flexibele rubber, 10 eenheden van verschillende kleuren om de cups te onderscheiden.

Ideaal voor hapjes, cocktails, proeverijen of evenementen waar mcuah h en kan verwarde mensen en de bril.

Bevat ondersteuning voor het opslaan van de ID's samen in de lade.
Meer zien
,

Identificador de Copas Pulltex