Trends:

Premium Wijn en Cava Briefcase

Popy Wine (Accessoires voor het uitschenken van wijn)

55,66€ + 50,38€ Verzending (16 dagen)

55,66/stuk

Verzending: 50,38€ (16 dagen) door Accesorios del vino (Spanje)

Je ontvangt 0.74 punten voor elk product dat je koopt

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Wijn en Cava Premium Briefcase is gemaakt van imitatie lederen aktetas. Ideaal voor geschenk, bevat een roestvrij druppelen, zodat de druppels van de wijn die naar beneden rollen de fles maakt geen vlekken het tafelkleed, een kurkentrekker aluminium professionele, decapper Popy Wijn, geldig voor alle soorten capsules, een thermometer met beëindiging tros druiven service voor goede wijn op tafel, classificatoren flessen flessen worden opgeslagen horizontaal in een oogopslag en kurkentrekker voor cava. Heeft ook twee ruimtes voor flessen en een voor sherry. Flessen en catavinos niet inbegrepen in de zaak. Presentatie lederen schede. PRODUCER: Popy Wijn

Kenmerken ·

Categorie:Accessoires voor het uitschenken van wijn (Accessoires)
Producent: Popy Wine

Beschrijving · Popy Wine

Premium Wijn en Cava Briefcase

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Wijn en Cava Premium Briefcase is gemaakt van imitatie lederen aktetas. Ideaal voor geschenk, bevat een roestvrij druppelen, zodat de druppels van de wijn die naar beneden rollen de fles maakt geen vlekken het tafelkleed, een kurkentrekker aluminium professionele, decapper Popy Wijn, geldig voor alle soorten capsules, een thermometer met beëindiging tros druiven service voor goede wijn op tafel, classificatoren flessen flessen worden opgeslagen horizontaal in een oogopslag en kurkentrekker voor cava. Heeft ook twee ruimtes voor flessen en een voor sherry. Flessen en catavinos niet inbegrepen in de zaak. Presentatie lederen schede.

PRODUCER: Popy Wijn

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de...

Popy Wine Accessoires kopen:

Meer meningen over Premium Wijn en Cava Briefcase

Vinoole com

Gepubliceerd op 15.21

4 /5

Maletín Vino y Cava Premium

Dit geval, gemaakt van synthetisch leer is ideaal voor geschenken, bevat een roestvrij infuus, zodat de druppels van de wijn door de fles te schuiven geen vlekken op het tafelkleed, een kurkentrekker aluminium professionele, Popy wijn flesopener, geldig voor alle soorten van capsules thermometer beëindiging tros druiven voor wijn goede service aan de tafel, het sorteren van flessen voor de flessen horizontaal opgeslagen worden geïdentificeerd in één oogopslag en kurketrekker voor cava. Ook heeft twee ruimtes voor flessen en één voor catavinos. Flessen en catavinos niet bij. Lederen case presentatie.
Accesorios Del Vino

Gepubliceerd op 04.46

4 /5

Maletín Vino y Cava Premium

Deze aktetas, gemaakt van synthetisch leer is ideaal voor geschenken, bevat een roestvrij infuus, zodat de druppels van de wijn door de fles te schuiven geen vlekken op het tafelkleed, een kurkentrekker aluminium professionele, destapachorchos Popy Wine, een thermometer met beëindiging tros druiven voor de goede service van wijn op tafel, het sorteren van flessen voor de flessen worden ze horizontaal opgeslagen worden geïdentificeerd in één oogopslag en kurkentrekker voor cava. Ook heeft twee ruimtes voor flessen en één voor wijnproeverijen. Flessen en wijnproeverij niet opgenomen in de koffer. Presentatie in lederen tas.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Accessoires voor het uitschenken van wijn