Trends:

Platinumgote trechter Luxe

Platinumgote trechter Luxe

70,88€
70,88€
Winkel: Accesorios del vino (Spanje) Estimated delivery: 16 dagen
Verzendkosten: 50,38€

Kenmerken

Categorie:Accessoires voor het uitschenken van wijn (Accessoires)
Producent: Popy Wine
Land: Frankrijk
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Platinum Luxe grote trechter is een handige trechter. Onze wijn trechter mond 11 cm, chute hoek dat de wijn karaf muren zal glijden zonder te vallen jet en micro poriën filter wordt gebruikt om wijn te schenken uit een fles naar andere fles karaf. Presentatie op de zwarte markt. PRODUCER: Popy Wijn

Omschrijving van Platinumgote trechter Luxe

Platinumgote trechter Luxe

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Platinum Luxe grote trechter is een handige trechter. Onze wijn trechter mond 11 cm, chute hoek dat de wijn karaf muren zal glijden zonder te vallen jet en micro poriën filter wordt gebruikt om wijn te schenken uit een fles naar andere fles karaf. Presentatie op de zwarte markt.

PRODUCER: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Platinumgote trechter Luxe

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Platinumgote trechter Luxe:Waarderen Platinumgote trechter Luxe:

4 /5

Wijnstok gerijpte semicrianza Bujanda is de wijn van het wijnhuis Viña Bujanda. Het fruitige karakter van de Tempranillo druif met een lichte aanraking van eikenhout. Buitengewone waarde.
Meer zien
,

Embudo Grande Platinum Luxe