Trends:

Accessoires voor het uitschenken van wijn

Popy Wijn (Wijn Preservation) +1 Stopper

20,04€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Accessoires voor het uitschenken van wijn (Accessoires)
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Popy Wijn (Wijn Preservation) 1 Tapon is een pomp en dop. Zodra je de fles opent het gevecht begint tussen de lucht en de wijn eindigt met deze oxidatie. Onze pomp en dop laat de lucht uit open flessen, het voorkomen van wijn oxidatie en verlengde daarmee het behoud van geopende flessen wijn. Blister presentatie. Fabrikant: Popy Wijn

Bereiding van Popy Wijn (Wijn Preservation) +1 Stopper

Popy Wijn (Wijn Preservation) +1 Stopper

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Popy Wijn (Wijn Preservation) 1 Tapon is een pomp en dop. Zodra je de fles opent het gevecht begint tussen de lucht en de wijn eindigt met deze oxidatie. Onze pomp en dop laat de lucht uit open flessen, het voorkomen van wijn oxidatie en verlengde daarmee het behoud van geopende flessen wijn. Blister presentatie.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het merk

Reviews van Popy Wijn (Wijn Preservation) +1 Stopper

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Popy Wijn (Wijn Preservation) +1 Stopper:Waarderen Popy Wijn (Wijn Preservation) +1 Stopper:

4 /5

Zodra je de fles opent het gevecht begint tussen de lucht en de wijn eindigt met deze oxidatie. Onze pomp en dop laat de lucht uit open flessen, het voorkomen van wijn oxidatie en verlengde daarmee het behoud van geopende flessen wijn. Blister presentatie.
Meer zien
,

Popy Wine (Conservación Vino)+1 Tapon