Trends:

Sommelier Capsule Cutter Maximo

Sommelier Capsule Cutter Maximo

7,70€
7,70€
Winkel: Accesorios del vino (Spanje) Estimated delivery: 16 dagen
Verzendkosten: 50,38€

Kenmerken

Categorie:Accessoires voor het uitschenken van wijn (Accessoires)
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Max is een foliesnijder Sommelier Sommelier Maximale Popy Wijn Capsule cutter, is 's werelds enige snijden van de capsule in de bodem van de hals van de fles. Het gebruik ervan is zeer comfortabel, snijden alle soorten capsules. Wijn Presentatie Caprichos. Fabrikant: Popy Wijn

Omschrijving van Sommelier Capsule Cutter Maximo

Sommelier Capsule Cutter Maximo

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Max is een foliesnijder Sommelier Sommelier Maximale Popy Wijn Capsule cutter, is 's werelds enige snijden van de capsule in de bodem van de hals van de fles. Het gebruik ervan is zeer comfortabel, snijden alle soorten capsules. Wijn Presentatie Caprichos.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Sommelier Capsule Cutter Maximo

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Sommelier Capsule Cutter Maximo:Waarderen Sommelier Capsule Cutter Maximo:

4 /5

De Popy Wijn Cortacápsulas Sumiller Máximo, is de enige die de capsule snijdt onderaan de hals van de fles. Het gebruik ervan is erg handig, korte allerlei capsules. Wijn presentatie Caprichos.
Meer zien
,

Cortacápsulas Sumiller Máximo

4 /5

De Capsule snijder Maximale Popy Wijn Sommelier, is 's werelds enige snijden van de capsule in de onderkant van de hals van de fles. Het gebruik ervan is zeer comfortabel, snijden alle soorten capsules. Wijn Presentatie Caprichos.
Meer zien
,

Cortacápsulas Sumiller Máximo