Trends:

Accessoires voor het uitschenken van wijn

Sommelier Schort Basic Stretch met afbeeldingen en Phrase "Mándame Un Mensaje"

14,53€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Accessoires voor het uitschenken van wijn (Accessoires)
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Schort Sommelier Basic Stretch met afbeeldingen en Phrase Stuur me een bericht is een persoonlijk supplement, speciaal ontworpen voor gebruik sommelier in verschillende gebieden. Opslaan van wijn, wijn selectie, proeven, in decanteren, enz. vermijden vlekken kleding. Inclusief logo sommelier. Dit model heeft een mooie grafische en zinnen me. Markering faciliteit van 15 eenheden. Verpakt in plastic zak. Fabrikant: Popy Wijn

Bereiding van Sommelier Schort Basic Stretch met afbeeldingen en Phrase "Mándame Un Mensaje"

Sommelier Schort Basic Stretch met afbeeldingen en Phrase "Mándame Un Mensaje"

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Schort Sommelier Basic Stretch met afbeeldingen en Phrase Stuur me een bericht is een persoonlijk supplement, speciaal ontworpen voor gebruik sommelier in verschillende gebieden. Opslaan van wijn, wijn selectie, proeven, in decanteren, enz. vermijden vlekken kleding. Inclusief logo sommelier. Dit model heeft een mooie grafische en zinnen me. Markering faciliteit van 15 eenheden. Verpakt in plastic zak.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het merk

Reviews van Sommelier Schort Basic Stretch met afbeeldingen en Phrase "Mándame Un Mensaje"

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Sommelier Schort Basic Stretch met afbeeldingen en Phrase "Mándame Un Mensaje":Waarderen Sommelier Schort Basic Stretch met afbeeldingen en Phrase "Mándame Un Mensaje":

4 /5

Personeelsbestand, speciaal ontworpen voor gebruik op verschillende gebieden sommelier. Opslaan van wijn, wijn selectie, proeven, in decanteren, enz. vermijden van mogelijke vlekken op kleding. Inclusief logo sommelier. Dit model heeft een mooie grafische en zinnen me. Markering faciliteit van 15 eenheden. Verpakt in plastic zak.
Meer zien
,

Delantal Sumiller Basic Stretch Con Grafismo y Frase Mándame Un Mensaje