Trends:

Accessoires voor het uitschenken van wijn

Volledige dispenser (Pipe + Filler + Capsule stikstof)

145,60€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Accessoires voor het uitschenken van wijn (Accessoires)
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Volledige Dispenser (Pipa + + Capsule Dispenser Stikstof) is de ultieme holding en serveren wijn. Met zijn bevel onder druk zetten we op het glas van de gewenste hoeveelheid wijn zonder te morsen een, terwijl de invoering van een inert gas dat ongewenste veranderingen voorkomt in. Volledige dispenser. Bevat pijp capsule dispenser en stikstof. Cup niet inbegrepen. Verpakken in karton. Fabrikant: Popy Wijn

Bereiding van Volledige dispenser (Pipe + Filler + Capsule stikstof)

Volledige dispenser (Pipe + Filler + Capsule stikstof)

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Volledige Dispenser (Pipa + + Capsule Dispenser Stikstof) is de ultieme holding en serveren wijn. Met zijn bevel onder druk zetten we op het glas van de gewenste hoeveelheid wijn zonder te morsen een, terwijl de invoering van een inert gas dat ongewenste veranderingen voorkomt in. Volledige dispenser. Bevat pijp capsule dispenser en stikstof. Cup niet inbegrepen. Verpakken in karton.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het merk

Reviews van Volledige dispenser (Pipe + Filler + Capsule stikstof)

4.3

2 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Volledige dispenser (Pipe + Filler + Capsule stikstof):Waarderen Volledige dispenser (Pipe + Filler + Capsule stikstof):

4 /5

De laatste in wijnopslag en service. Met zijn bevel onder druk zetten we op het glas van de gewenste hoeveelheid wijn zonder te morsen een, terwijl de invoering van een inert gas dat ongewenste veranderingen voorkomt in. Volledige dispenser. Bevat pijp capsule dispenser en stikstof. Cup niet inbegrepen. Verpakken in kartonnen doos.
Meer zien
,

Dosificador Completo (Pipa+Dosificador+Cápsula Nitrógeno)