• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18h
  • Winkelwagen
Aberlour Destillery

Aberlour Destillery

adres:
Aberlour Distillery High Street
Stad:
Aberlour (Postcode AB38 9PJ)
Plaats:
Banffshire, Scotland
land:
Verenigd Koninkrijk
telefoon:
+44 (0)1340 881249
website:
http://www.aberlour.com/

Aberlour is een oude plaats, evenals een mooie. Lang geleden, een druïde gemeenschap leefde in de vallei. Water en eiken waren belangrijk voor de druïden 'cultuur, en een eik is altijd weergegeven in de afbeelding op het Aberlour etiket.

Enige tijd na Chr 580, een zendeling, St Drostan gevestigd zich bij de Aberlour site met behulp van het bronwater aan de plaatselijke bevolking dopen. Tot op de dag maken we gebruik van bronwater uit de zelfde bron naar Aberlour single malt Scotch whisky te produceren.

De meeste Aberlour single malts zijn gerijpt dubbele vat.

De geest wordt afzonderlijk gerijpt in de beste kwaliteit ex-sherry butts en ex-bourbon vaten voor de vereiste periode van tijd. Als hij klaar is om gebotteld te worden, is whisky uit de twee types van vaten bij elkaar gebracht voor de eerste keer en de verschillende smaken en texturen zijn subtiel samengevoegd.

Uit dit ingewikkelde proces van dubbele casking ontstaat een single malt van het belonen van complexiteit en karakter. Dit is een openbaring voor de liefhebber: een breed spectrum van smaken te ontdekken, keer op keer.

Aberlour Destillery: Drinks&Co beveelt je aan

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Aberlour Destillery