Welkom bij Drinks&Co

Je moet ouder zijn dan 18 jaar om deze website te bezoeken.

Voer alsjeblieft je geboortejaar in.

Drink met mate

Je account is nu klaar voor gebruik.

Jouw gegevens worden correct opgeslagen

Antinori

Toscana, Tuscany

Meer informatie

Alle producten van Antinori

24 producten
ornament ornament ornament

over Antinori

De familie Antinori is bestemd voor meer dan 600 jaar wijn maken, vanaf het moment in 1385 toen Giovanni di Piero Antinori werd een deel van de Arte Fiorentina dei Vinattieri. Gedurende de lange geschiedenis, verspreid over 26 generaties, die zich over, heeft de familie altijd voor persoonlijk genomen door de winkels, een ontmoeting met een innovatieve, soms moedige keuzes, maar ze waren altijd in combinatie met een niet aflatende respect voor traditie en het land.

Vandaag Marchese Piero Antinori is directeur van het gezelschap van zijn drie dochters Albiera, Allegra en Alessia, die betrokken zijn bij het familiebedrijf en zeer betrokken bij het bedrijf.

Zijn oog op de traditie, passie en instinct hebben Antinori een van de toonaangevende Italiaanse producenten van kwaliteitswijnen gemaakt.

Elke vintage, elke streek, elke gedachte is een nieuw begin, een nieuwe oproep aan het bedrijf om de kwaliteit ervan te verhogen. Marchese Piero graag herhalen motto: "Hoewel de oude wortels spelen een zeer belangrijke rol in onze bedrijfsfilosofie, hebben ze nooit onze geest van innovatie geblokkeerd."

Antinori experimenteerde voortdurend in zijn wijngaarden en wijnkelders. Precies hetzelfde, of het nu gaat om de manier van telen, de hoogte van de wijngaarden, fermentatie methoden en temperaturen of de traditionele en moderne technieken van wijnmaken. Of de houtsoort, grootte en leeftijd van de vaten en verschillende keren rijpen in de fles.

Piero Antinori: "We hebben laten zien de afgelopen jaren dat het mogelijk is om internationaal erkende fijne stijlvolle en elegante wijnen in Toscane en Umbrië te produceren, met behoud van zijn oorspronkelijke karakter."

Lees meer Minder lezen Blue Arrow Down Icon

Locatie en andere informatie

Antinori
Antinori
Plaats: San Casciano Val Di Pesa (Postcode 50026)
Plaats: Toscana, Tuscany
Land: Italië
Telefoon: +39 055 23 595
http://www.antinori.it