• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

Armand de Brignac

Armand de Brignac

adres:
6-11 Rue Dom Pérignon
Stad:
Chigny Les Roses (Postcode 51500)
Plaats:
Grand Est
land:
Frankrijk
telefoon:
+ 1 212-343-8366
website:
http://www.armanddebrignac.com/

De familie Cattier, producenten van Armand de Brignac, hebben een rijke en legendarische geschiedenis als een elite Champagne huis.

In het kleine dorpje Champagne Chigny les Roses, hebben de Cattiers eigendom van en gecultiveerde familie wijngaarden sinds 1763. Vandaag de dag, het huis blijft onafhankelijk gerund door de familie met een staf van minder dan 20 personen. Patriarch Jean-Jacques Cattier overziet het Chateau de wijnproductie; met strikt beperkt jaarlijkse rendementen, kan M. Cattier en zijn medewerkers zorgen ervoor dat ambachtelijke wijnbouwtradities de familie in elke fles in leven worden gehouden.

De Cattier kelders behoren tot de oudste en diepste in Champagne, met drie stijlen van architectuur vertegenwoordigd in de grotten: gotiek, renaissance, en Romein; Armand de Brignac is de leeftijd in een speciale, afgesloten gedeelte van het diepste deel van deze kelders, 119 stappen ondergronds.

Robert Parker's Guide van Franse wijnen tarieven Cattier als "uitstekend -. Tot de beste producenten van Champagne" Eeuwen uitgegeven perfectioneren van de kunst van de Champagne worden ingezet in elke Armand de Brignac cuvee.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Armand de Brignac

Filters

Categorie

Soort Wijn

Wijn Land

Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB)

Toevoegen

Winkels