Trends:
Arzuaga Navarro

Arzuaga Navarro

adres:
Ctra.. N. 122 Km. 325
Stad:
Quintanilla De Onésimo (Postcode 47350)
Plaats:
Valladolid, Castilla y León
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 983 681 146
Fax:
(+34) 983 681 147
website:
http://www.arzuaganavarro.com

Opgericht in de vroege jaren 90 Arzuaga Navarro familie, de wijnmakerij die zijn naam draagt ​​zijn een voorbeeld van toewijding en passie voor het land en de wijn.

Florentino Arzuaga Navarro, in de buurt een stille Duero, een boerderij gekocht, voor zijn grootte, heeft zijn eigen horizon. Toen kwam de stammen, de wijnkelder en later, een rood als hij graag: met skelet maar elegant, rond en complex tegelijk.

Florentino Arzuaga heeft in zijn geest de vasthoudendheid van de ondernemer, maar met gevoel voor esthetiek en perfectie.

De wijnmakerij Arzuaga Navarro staat in de buurt van de Duero. Een ode aan de steen en rustieke stevige monastieke evocatie door bogen, torens aan de zijkanten en in het midden, de toren bekroond door de windvaan. Buiten de steen en in de warme iepenhout welkom bezoekers en de voorbereiding van uw geest om een ​​aantal speciale wijnen te proberen.

Kwaliteit is de meest verwende en keek Arzuaga Navarro. De uitstekende kwaliteit van de druiven, niet te verontschuldigen uitgangspunt van goede wijn, hebben de zorg waarmee de wijngaarden zijn zorg en passie op het werk gemaakte wijnen die al behoren tot de meest prestigieuze van de oorsprongsbenaming Ribera del Duero .

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Arzuaga Navarro