Trends:
Aveleda

Aveleda

adres:
Rua Da Aveleda 2, 4560-570
Stad:
Penafiel (Postcode 4560-570)
land:
Portugal
telefoon:
(+351) 255718200
Fax:
(+351) 255711139
website:
http://www.aveledaportugal.pt/

Aveleda SA is een familiebedrijf dat heeft door de eeuwen heen geleid drie generaties van dezelfde familie, wiens talent altijd toegewijd aan het produceren van kwaliteitswijnen die worden herkend, en wiens roem doorkruist onze grenzen lang geleden.

Marktleider op het gebied van Green Wine, Aveleda is een van de grootste wijnproducenten in Portugal, en jaarlijks exporteert meer dan de helft van haar productie naar 70 landen wereldwijd.

Behoud tot op vandaag zijn familiaal karakter, heeft Aveleda de loop der tijd een combinatie van toewijding, traditie en innovatie, en het uitvoeren van een zorgvuldig beheer die u toelaat om volledig te voldoen aan de eisen van de markt en het verbeteren van de productkwaliteit en services.

Sinds 1870 staat Aveleda beheerd en onderhouden door dezelfde familie, met behoud van hetzelfde sindsdien mannelijke naam: Guedes. De geschiedenis van de familie Guedes ging altijd door Quinta da Aveleda, dat nu deel uitmaakt van de identiteit van het gezin.

Aveleda is een naam met meerdere generaties.De eerste verslagen van de verkoop van flessen wijn uit 1870, met de hulp van Manuel Pedro Guedes (1837-1899), bekend om zijn ondernemersgeest en beschouwd als de grondlegger van het bedrijf, zoals we die vandaag kennen. Zijn werk zijn vruchten afgeworpen, en de kwaliteit van de wijnen Aveleda begon te worden erkend, zoals blijkt uit de gouden medailles in internationale wedstrijden in Berlijn (1888) en Parijs (1889).

Vandaag is het bedrijf behoort nog steeds 100% aan de familie Guedes, altijd vastbesloten om dit familie-erfgoed dat is gegaan door verschillende generaties te houden. Zoon van Manuel Pedro Guedes, Fernando Guedes da Silva da Fonseca (1871-1946) zette het werk van zijn vader, aanzienlijke verhoging van de productiecapaciteit van de Vijfde. Hij werd opgevolgd door 7 kinderen, die geleid hebben Robert Van Zeller Guedes (1899-1966) het familiebedrijf, wijdt zijn leven aan Aveleda werken. De 4e generatie bestaat uit zes kinderen van Robert Van Zeller Guedes: Fernando, Luis Antonio, Maria Isabel, Maria Helena en Roberto - die de werkzaamheden van het bedrijf beheren momenteel samen met de volgende generatie: 14 neven die deel uitmaken van de 5de generatie .

Momenteel is de grootste exporteur van Vinho Verde, Aveleda is trots om een ​​familiebedrijf te blijven in elk aspect.

Aveleda: Drinks&Co beveelt je aan

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Aveleda