Trends:
Avelino Vegas

Avelino Vegas

adres:
C/ Real Del Pino 36
Stad:
Santiuste (Postcode 40460)
Plaats:
Segovia, Castilla y León
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 921 596 002
website:
http://www.avelinovegas.com

Er zijn verschillende wijnhuizen die deel uitmaken van Avelino Vegas groep en zijn allemaal gelegen in een wijnstreek bij uitstek.

Opgedragen aan de productie van hoogwaardige wijnen zoals Rivera del Duero, de Wiel, Castilla y León, Rias Baixas en County De La Vega.

De kwaliteit is samengesteld uit verschillende factoren en Avelino Vega heeft geen groep verwaarlozen, is ontstaan ​​als een familiebedrijf in de jaren '50, geëvolueerd en versterkt, op basis van een lopend onderzoek, waarin nieuwe manieren om te groeien en verwerking; teamwork en het voldoen aan de toegewezen doelstellingen.

De wijngaarden die deel uitmaken van de groep zijn Avelino Vega 4:

Bodegas Fuentespina SL is de fusie van de voormalige coöperatie die in het dorp Fuentespina en de familie Vega bestond, met ervaring in andere DO

Met meer dan 300 hectare. van de wijngaarden geteeld met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar, wordt de kwaliteit van de druiven aangevuld met moderne faciliteiten van de productie en veroudering.

De vaten, Franse, Amerikaanse en blanke eik, worden om de vijf jaar vervangen.

De productie is gebaseerd op het oude wijngaarden in handen van kleine telers over de hele kelder met de nieuwste technologie en de meest geavanceerde wijnmaken methoden om het maximale potentieel van de Verdejo druif te halen.

Momenteel ook de Bodegas Avelino Vegas is het ontwerpen van een nieuwe wijnmakerij in Santiuste de San Juan Bautista met de meest geavanceerde technologie voor de productie van witte wijnen.

Het wijnmaker José Manuel Corrales de ontwikkeling van haar lange ervaring in het werken met Verdejo en Sauvignon

Een ander wijnhuis Bodegas El Ages SL is geboren in 2002. Het is gelegen in Aldeanueva del Ebro (Logroño) in La Rioja Baja. Het heeft 200 ha. van de wijngaarden in de beste buurt van La Rioja Baja, langs de oevers van de rivier de Ebro; en Aires de Arosa momenteel onder constructie.

Produceren 8 miljoen flessen, waarvan geëxporteerd 25% in Europa, Nederland, Duitsland, Denemarken, Finland, Oostenrijk, Zweden; in Amerika naar de VS, Canada, Mexico, Peru, Brazilië en Puerto Rico; in Azië naar Korea, Japan en China.

De Ribera de Duero zijn rood, reserveren en veroudering, het wiel zijn wit als de Montespina gemaakt van druiven Verdejo en Sauvignon.

Ze bezetten in Alimentaria 2008 Stand F 910, de hal 3, noviteiten te presenteren zijn de nieuwe gewassen en nieuwe wijn uit Ribera del Duero.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Avelino Vegas

Filters

Te koop