Trends:
Batasiolo

Batasiolo

adres:
Fr. Annunziata 87
Stad:
La Morra (Postcode 12064)
Plaats:
Piedmont
land:
Italië
telefoon:
+39 0173 50130
Fax:
+39 0173 509258
website:
http://www.batasiolo.com/

De boerderijen zijn allen gelegen in het prestigieuze Barolo wijngebied: Batasiolo, Morino, Cerequio en Brunate in La Morra; Boscareto en historische Briccolina in Serralunga; Bricco di Vergne en Zonchetta in Barolo; Tantesi Bofani en Bussia in Monforte d'Alba.

Dogliani De broers toen besloten om een ​​nieuwe naam te geven aan deze bezittingen en nam inspiratie uit Batasiolo wijngaard waaruit het is gelegen in het hart van de wijnmakerij zelf. Zo kwam het dat het leven van Beni Batasiolo, de nieuwe wijnmakerij omwikkeld met zachte lijnen van de gelijknamige wijngaard nam.
In de oude plaatselijke dialect het woord "goederen" verwijst naar het landgoed, het landgoed. De symbiotische relatie tussen mens en de aarde vandaan tijdperken waar armoede gebonden seizoenen elkaar en het enige echte goed voor de boer kon alleen het bedrijf zijn goed zowel in materiële zin en affectieve . De naam van Batasiolo Erfgoed omvat een manier van zijn oud in deze delen, een onlosmakelijk verband tussen de boer en zijn wijngaard. Je zult nooit begrijpen de essentie van de goederen zonder Batasiolo bewonder de uitgestrekte wijngaarden in de meest prestigieuze en belangrijkste steden van de Langhe.

Batasiolo, een kelder evenals het hebben van al zijn eigen wijngaarden in het hart van een land dat bekend staat om zijn grote rode wijnen, Langhe, produceert al de beroemdste wijnen van de regio, zoals Barolo, Barbaresco, Barbera d'Alba Sovereign en Dolcetto d'Alba Bricco di Vergne, maar ook grote witte wijnen zoals Moscato d'Asti Bosc dla Rei, Langhe Chardonnay Morino en Gavi del Comune di Gavi. Het invullen van deze grote bereik van de stijlvolle Batasiolo Metodo Classico vintage en exclusieve Moscato Passito Muscatel Tardi.

Barolo is het embleem van de wijnproductie van de wijnmakerij, de echte parel in de kroon, en de Batasiolo Heritage is er trots op vijf verschillende Cru presenteren uit de bevoorrechte heuvels van Monforte, Serralunga en La Morra Barolo Bussia Vineyard Bofani, Boscareto Barolo, Barolo Cerequio, Barolo Brunate en de bekroonde Briccolina Barolo.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Batasiolo