Trends:
Belondrade

Belondrade

adres:
Quinta San Diego. Camino Del Puerto.
Stad:
La Seca (Postcode 47491)
Plaats:
Valladolid, Castilla y León
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 983 481 001
Fax:
(+34) 600 590 024
website:
http://www.belondrade.com/

De Belondrade, SL wijnmakerij werd opgericht in 1994 met het idee van het verplaatsen van de Bourgondische technieken de Verdejo druif.

Geregisseerd door Didier Belondrade, een Fransman verliefd op Spanje, dat de inheemse Verdejo druif en zijn vermogen om te bevorderen intuïtief, geproduceerd in 1994 zijn eerste jaargang van Belondrade En LURTON met een productie van 10.000 flessen betrokken. Dertien jaar later is de gemiddelde productie van gewassen is 80.000 flessen.

Sinds 2000 is de wijnmakerij werd gebouwd door de Franse architect Vicent Dufos du Rau, is gelegen in de gemeente La Seca, domineert een enorm Castiliaans landschap dat de moderne, geïntegreerde architectuur van de wijnmakerij belicht. Gelegen op de boerderij Quinta San Diego, vernoemd naar de tweede zoon van Didier.

3 zijn wijnen van wijnhuis Belondrade, waarvan 2 zijn vernoemd naar de dochters van Didier (Clarisa en Apolonia):

 • De Belondrade En LURTON, 100% Verdejo wordt gefermenteerd en gerijpt in Franse en Amerikaanse eik voor een half jaar en slaap gedurende zes maanden in de fles blijft voordat ze naar de markt.

  • The Fifth APOLONIA, is de tweede wijn van het wijnhuis, vrucht van druiven van jonge wijnstokken en de eerste selecties Belondrade En LURTON gemaakt na de gisting, waardoor we de filosofie van de wijnmakerij te behouden en elke dag te overwinnen kwaliteit Belondrade En LURTON.
 • De Vijfde clarisa is de vrucht van een wijngaard van templanillo gelegen in de nabijheid van de boerderij Quinta San Diego.

  Locatie en klimaat:

  Hoogte: 750 meter

  Klimaat: Continentaal, koude winters en korte, hete zomers

  Neerslag: 300-350 mm / jaar

  Wijngaard:

  Hectare wijngaarden: 25 Ha

  Bodemtype: Canto en zavel

  Type van het planten: glas Onroerend frame 3x3, latwerk met een dichtheid van 1100-3300 meter per Ha

  Productie: 36 hl / ha. (4500-5000 kg / ha.)

  Druivensoorten: Verdejo

  Druif herkomst: 80% eigen 20% gekocht in dezelfde wijnboer.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Belondrade