Trends:
Bodega Cepa 21

Bodega Cepa 21

adres:
Ctra. N-122, Km. 297
Stad:
Castrillo De Duero (Postcode 47318)
Plaats:
Valladolid, Castilla y León
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 983 484 083
Fax:
(+34) 983 484 083
website:
http://www.cepa21.com/

SA Bodegas Cepa 21 is de nieuwe en ambitieuze project dat wordt geleid door de familie Moro, die een van de meest karakteristieke wijngaarden in de Ribera del Duero Bodegas Emilio Moro heeft. Dit project beoogt de bouw van een moderne, minimalistische en functionele wijnmakerij wijsheid opgedaan in de loop generaties wijnen van moderne snit produceren verenigen.

Jose en Javier Moro broeders in dit project een aantal van zijn beste vrienden bijeen en delen met u de spannende sensaties betrokken als behorend tot de wereld van de wijn.

Vijftig hectare wijngaarden van fijne rode variëteit (zuiverste Tempranillo kloon) kleding tot een moderne wijnmakerij uitgerust om de beste het heeft een van 's werelds meest edele druiven te extraheren.

Deze nieuwe wijn, Cepa 21 is gericht op een soort van begrip en open consument om nieuwe organoleptische kenmerken te ontdekken en te verplaatsen naar het rijk van de subtiele elegantie van de wijn in de mond zoete en sassy aromatisch.

Cepa 21 is de duidelijke uitdrukking van de wijn revolutie in de afgelopen jaren vindt plaats in ons land.

SA Bodegas Cepa 21streeft naar druiven van de hoogste kwaliteit als uitgangspunt te produceren om hun wijnen te maken. Deze doelstelling leidt tot een juiste keuze van percelen te planten en een zeer uitgebreide wijnbouw.

Deze paragraaf geeft een kort overzicht van de bodem en geselecteerd voor wijngaard beplantingszones wordt uitgevoerd.

Bodega Cepa 21: Drinks&Co beveelt je aan

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Bodega Cepa 21