Trends:
Bodega Iniesta

Bodega Iniesta

adres:
Crta. Fuentealbilla-Villamalea Km 1.5
Stad:
Fuentealbilla (Postcode 02260)
Plaats:
Albacete, Castilla La Mancha
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 967 090 650
Fax:
(+34) 967 090 650

Bodega Iniesta werd opgericht door Andres Iniesta, internationale voetballer in zijn woonplaats Fuentealbilla.

Bodega Iniesta begint in de jaren '90 toen Jose Antonio Iniesta begon dit project met een plantage van 10 hectare wijngaarden. Na een aantal jaren en het zien van de resultaten, werd zijn werk voortgezet in de wijnbouw, het planten van verschillende rassen en wijn toenemende uitbreiding van de huidige 120 hectare. Bodega Iniesta is verantwoordelijk voor het hele proces van wijn maken, van wijngaard tot marketing. In het begin van 2000 groeit het idee om een ​​wijnmakerij aan de eigen wijn uit de eigen wijngaarden produceren bouwen. Deze droom wordt werkelijkheid in 2010, toen een einde aan de bouw van de wijnmakerij.

Gelegen in het hart van La Manchuela, tussen de stroomgebieden van de rivieren Cabriel en Júcar, is het Bodega Iniesta in Fuentealbilla, provincie van Albacete. Een wijnmakerij gebouwd voor het uitvoeren van de droom van Iniesta Lujan familie. Momenteel meer dan 120 hectare wijngaarden van inheemse rassen: Macabeo, Bobal, Graciano, enz., En internationaal:Chardonnay, Petit Verdot, Sauvignon Blanc ..., gelegen in het PB Manchuela, samen met de wijnmakerij uitgerust met de nieuwste technologie in het wijnmaken. Dit onder leiding van een uitstekende technische team van gerenommeerde wijnmakers, gecombineerd met het enthousiasme en de inzet van een familie alle, aanbiedingen resulteerde in haar assortiment van witte en rode wijnen van grote kwaliteit. Wachten voldoen aan de eisen van de consument, de Iniesta Lujan, familie komt in de markt bedanken consumentenvertrouwen willen het product van ons land, gemaakt met de professionaliteit en het enthousiasme van een familie en hun professionele team te genieten.

Iniesta Winery is een familiebedrijf waarin de familie regelt de wijngaard en de verwerking en afzet van de wijnen uit de eigen wijngaarden van Fuentealbilla.

De wijnmakerij, gebouwd in 2010, is de droom van Iniesta Lujan familie in hun wijnmaken ervaring altijd in gedachten gehouden, om hun eigen wijnen produceren uit zijn woning voltooid.

Wijnmakerij en wijngaarden liggen in Fuentealbilla, in het hart van La Manchuela, tussen het plateau en de Middellandse Zee, die het gebied een ideale plaats voor de teelt van druiven geeft en te genieten van uw beste eigenschappen microklimaat. Het wijnhuis is ingericht en ontworpen om de kwaliteiten en kenmerken van zowel de druiven en het land waar zij zich bevinden volledig te respecteren. De filosofie is dat de minder ingrijpen van wat komt uit de natuur, de meer respect, betere kwaliteit en persoonlijkheid hebben onze uitgebreid.

Boerderij en wijnmakerij wordt gerund door een uitstekende technische team van landbouwkundigen en enologists bekend onder de paraplu, het enthousiasme en de inzet van de Family Iniesta. Het doel is om de beste van ons land over te dragen aan de nationale en internationale markt, en Romancing voldoen aan de smaak van de consument en wijnliefhebbers.

Onze filosofie van het maken van wijnen van Bodega Iniesta, baseren we op de volgende parameters en de interne regels:

Respect voor de traditie, maar met behulp van de nieuwste technologie in onze processen en faciliteiten. Eigen wijngaarden.

Hoogste kwaliteit van de druiven bereikt met een intense en professionele werk in de wijngaarden.

Gebruik van gisten in de fermentatie.

Strenge kwaliteitscontrole van de druiven die we gebruiken voor onze wijnen, met behulp van de controles in het invoerveld en de oogst.

Minimale tijd tussen de oogst en maceratie wijnen. Omdat de druiven gesneden totdat de afzettingen bereikt niet meer dan 30 min. De druif wordt geleverd met al zijn frisheid en kenmerken.

Volledige controle over de temperatuur van de wort. We hebben een boreale, die een geavanceerd systeem waarmee wij de temperatuur van de druiven die het wijnmakerij te oxideren en pre-fermentatie voorkomen en behouden alle aromatische kenmerken van elk ras verlagen.

Met behulp van de mooiste bossen en kuipers in onze, aangepast aan elke soort, de lengte van de vergrijzing en het nastreven van zijn eigen stijl in onze wijnvaten.

Bottelen volgens de vraag van de markt voor het product bereikt de consument zo vers mogelijk.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Bodega Iniesta