Bodegas Borsao

Bodegas Borsao

adres:
Ctra. Nacional, 122. Km. 63
Stad:
Borja (Postcode 50540)
Plaats:
Zaragoza, Aragon
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 976 867 116
Fax:
(+34) 976 867 152
website:
http://www.bodegasborsao.com

H oewel de geschiedenis van de stad Borja ons terug naar de vroege steentijd, het is pas in de vierde eeuw voor Christus, in het midden stadium celtíbera wanneer schriftelijke bronnen door klassieke numismatiek en we weten dat de naam die dit gebied heeft aangetoond: Bursao.

De progressieve stap Bursao van beschavingen Romeinse, Visigotische en Hispano-moslim, heeft ons stukken van de architectuur en vooral, de natuurlijke neiging van mensen om de landbouw en in het bijzonder de wijngaard.

Niet minder belangrijk was de introductie van de traditionele technieken, die ook vandaag de dag, nog steeds als een levend getuigenis van de culturele rijkdom van het oude Bursao, Borja vandaag.

Tijdens de tweede en eerste eeuw BCE bronzen munten geslagen, azen en verdelers, als een symbool van hun autonomie. Op de achterkant van een renner verschijnt celtíbero azen gewapend met een speer, rijden op het etiket de naam van de stad in de Indiase alfabet. Emblem door de wijnmakerij als het identificeren van teken.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Bodegas Borsao