Trends:
Bodegas Faustino

Bodegas Faustino

adres:
Carretera Logroño-pamplona (N-111)
Stad:
Oyón (Postcode 01320)
Plaats:
Álava, La Rioja
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 945 622 500
Fax:
(+34) 945 622 106
website:
http://www.bodegasfaustino.com

Bodegas Faustino de eerste plaats is het grondbezit. Om deze uitbreiding te ondernemen, Julio beslag leggen op de familie pijler kinderen. Ze hebben mijn universitaire studies in combinatie met een opleiding in het familiebedrijf van zijn jeugd wonen werken in de wijngaard, de illusie van vintage en wijnmakerij. Vandaag in leidinggevende posities in de kelders, het maken van blijvende aard van de familie bedrijf van Faustino groep.

Bodegas Faustino heeft een familie-protocol dat deze groep wijnhuizen in staat zal stellen te blijven, boven alles, 100% familie en ons te verzekeren van een toekomst waar de belangrijkste doelstelling is om de kwaliteit te zoeken zonder concessie aan de "rages" ontwikkeld instelling van de permanente handel banden en vriendschappen.

Met wijngaarden essentieel oogsten op het optimale tijdstip factor. Bodegas Faustino is eigenaar van 650 hectare van de beste wijngaarden verspreid door de voorwaarden van Laguardia, Logroño, Mendavia en Oyón.

Variëteiten: Dit is waar het allemaal begint. U kunt goede wijn zonder goede druivensoort niet maken. Er zijn verschillende soorten druiven worden geteeld in Bodegas Faustino: Tempranillo, Graciano, Mazuelo en Viura.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Bodegas Faustino

Filters

Te koop