Bodegas Hispano Suizas

Bodegas Hispano Suizas

adres:
Cronista Carreres 9, 7º L
Stad:
Valencia (Postcode 46003)
Plaats:
Valencia, Comunidad Valenciana
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 661 894 200
Fax:
(+34) 963 523 975
website:
http://www.bodegashispanosuizas.com

Bodegas Hispano-Suizas behoort tot de Utiel Requena, een van de Spaanse wijnstreken van grotere traditie en die hebben gekozen om hun wijnen te produceren. De regio ligt halverwege tussen het plateau en de mediterrane klimaat maakt combinatie druiven van hoge kwaliteit te produceren en met zeer uitgesproken singulariteiten.

Ze hebben 55 hectare wijngaarden 9 verschillende soorten druiven dat ten zuiden van de stad Requena. Deze plantage op klei kalksteen bodems met een kader van 4000 planten per hectare, terwijl bij het, uniek voor deze regio lokale variatie Bobal frame oude wijngaarden met slechts 1.600 planten per hectare en meer een halve eeuw.

Binnen in de boerderij waar de wijngaarden worden herbouwd tweemaal honderdjarige wijnkelder aan de eisen van de moderne wijnmaken passen.

Binnenkort kan worden benaderd, omdat de filosofie van de Spaanse Swiss is dat deze wijn huis is open voor iedereen die een smaak voor kwaliteit wijn met één voorwaarde te delen:dat het ontbreken van vooroordelen is zo groot als de vraag op het gehemelte.

Waarom Bodegas Hispano-Swiss: de kracht om te geloven in een droom.

Er was een dag toen drie boezemvrienden deelden dezelfde droom na een half-leven in de wereld van de wijn te maken wijnen ze wilden doen, begint en eindigt in de druk op het etiket.

Onder de grillen van ondertekening wijn voor beginners en wijn bereid volgens de dictaten van de mode en de markt is er een derde weg die Marc Grin, Rafael Navarro Pablo Ossorio en wilde een zeer persoonlijke inzet verkennen waarop zij hebben de naam Bodegas Hispano Zwitserse herkomst van haar partners.

Met de onafhankelijkheid het geeft hen een bewezen ervaring en het nemen van de drie poten van de stoel van een goed product: traditionele wijnbouw, oenologie en export van innovatieve intelligente, Rafael, Paul en Marc hebben de vrije hand om een ​​klein meesterwerk dat nu begint te componeren had vruchten af ​​te werpen. Dit is om wijnen van hoge kwaliteit, betaalbaar voor steeds overvloedige wijnliefhebbers te maken.Met slechts snobisme maar zonder uit het oog dat goede wijn wordt gemaakt met de dag van de juiste snoeien stok verliezen aan de exacte mix, door middel van een veeleisende, geduldig en wijs uitstekende houten combinatie. Het doel is ambitieus: leraren, maar begrijpelijk verschillende werken van de klant. Vandaar de namen van de wijnen zijn aan de gemeenschappelijke noemer van het zijn termen die worden gebruikt in de klassieke muziek. Omdat een goede wijn, dus niets af te stemmen, moet u de fles als een symfonie, waarin elk instrument neemt zijn plaats en tijd te verlaten. Dat is de droom van Bodegas Hispano Zwitserse nu begint vorm te krijgen.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Bodegas Hispano Suizas