Trends:
Bodegas Naia

Bodegas Naia

adres:
Camino San Martín
Stad:
La Seca (Postcode 47491)
Plaats:
Valladolid, Castilla y León
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 628 434 933
Fax:
(+34) 983 810 645
website:
http://www.bodegasnaia.com

Bodegas Naia werkzaam bij het ​​selecteren van oude Verdejo wijnstokken geplant door het traditionele systeem van glas.

Gelegen op de linkeroever van de rivier de Douro, de wijnmakerij zet zich in voor de witte wijnen van hoge kwaliteit, en voert een volledige controle van zijn eigen wijngaarden, geplant drie decennia geleden in de wijk La Seca, beschouwd als de "grand cru" van de regio.

Eulogio Calleja, wijnmaker lange professionele carrière en de wijnkenner van mogelijkheden op dit gebied, en is de auteur verantwoordelijk voor de technische aanbod van wijnen.

De wijnmakerij organiseert haar agenda vintage overnemen van de nachtelijke uren voor de collectie. September is een warm gebied maand. Het merendeel van de oogst wordt handmatig.

Binnen het magazijn, de oprichting van een lijn selectie van losse bladeren en andere houtige vuil te verwijderen, en om alleen die clusters die een homogene rijping tonen kwalificeren.Deze druiven worden gekoeld in de camera, en in sommige gevallen worden genomen om pre-vries, kijken door de alliantie van de aromaten koude migreren van de huid aan de pulp van de druif.

Later ondergaan maceratie blijven winnen idee vettigheid en aroma's.

De stijl van de tekening in Bodegas Naia kent geen noodgeval of gebotteld vroeg, omdat het doel is om maximale expressie van de Verdejo druivensoort in de tank werken voor maanden op de moer contact te bereiken. Deze acties komen overeen met de weg naar het grote witte planeet, vers proeverij maar ook breed in haar assortiment van smaken, gekenmerkt, en laat verlof in de herinnering van hen die al zijn aromatische lading geproefd. Deze vorm van ontwikkeling is alleen mogelijk met een prachtige gezondheidstoezicht van fruit.

Een stap verder is de wijnmakerij gebrandmerkt Naiades, het kenmerk van het huis witte wijn gefermenteerd in eiken vaten gegeven.In dit geval, een origineel proces dat begint in keuze van de wijngaard, mits de oudere stammen, en een groot percentage, zelfs pre-filoxéricas toepassing. Uitdagende bekendheid als Verdejo verscheidenheid aan snelle oxidatie, Bodegas Naia maakt voor de consument beschikbaar, vintage na vintage, een wijn als Naiades, kunnen verleiden in de tijd, opgeslagen in de fles, met een verrassende transformatie van haar rassen meningsuiting . Door middel van deze ervaringen blijkt de ware persoonlijkheid van de Verdejo opmerkelijk.

Bodegas Naia: Drinks&Co beveelt je aan

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Bodegas Naia

Filters

Categorie

Soort Wijn

Wijn Land

Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB)

Robert Parker