• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

Bodegas Olivares

Bodegas Olivares

adres:
Vereda Real S/n
Stad:
Murcia (Postcode 30520)
Plaats:
Murcia
land:
Spanje
telefoon:
+34 968 780 180
Fax:
+34 968 756 474
website:
http://www.bodegasolivares.net/es/

De wijnstok en de olijfboom, iconen van onze cultuur geworteld in landen omringd door de zon en de wind van de Middellandse Zee. Symbolen die de familie Olivares sinds de geboorte.

Pascual Fernandez Olivares begonnen met de voorbereidingen kleine hoeveelheden wijn in 1930 naar onze regio. Dit is de oorsprong van Bodegas Olivares.

In de noordwestelijke hoek van Jumilla, in de gemeente Tobarra, "Hoya de Santa Ana" is, naar onze mening, de mooiste en expressieve van de sub-zone-aanduiding. Het heeft het hoogste punt (825 meter) en een toevallige combinatie van zandgronden met een hoog percentage van kalksteen.

De grote hoogte Jumilla aandelen met warme dagen, maar moedigt aanzienlijk koeler dan de rest van de Aanwijzing nachten. Dit maakt langer de rijping van de druiven, het geven van wijnen meer evenwichtige en aromatische intensiteit.

De transformatie van onze kostbare Monastrell wijn is een natuurlijk proces. Na zorgvuldig met de hand geoogst, zodat we fermentatie langzaam optreden met alleen inheemse gisten;een proces dat de aard van de druif behouden zonder maskeren.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Bodegas Olivares

Filters

Categorie

Soort Wijn

Wijn Land

Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB)

Winkels